Endre e-postadressen eller passordet ditt

Kontoinformasjonen omfatter navnet, e-postadressen og passordet ditt. Se Endre abonnementet mitt for faktureringsinformasjon.

E-postadressen for kontoen er skrevet feil eller har ikke lenger tilgang

Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen tilknyttet kontoen din eller du skrev inn feil e-postadresse da du opprettet kontoen, kan du ta kontakt med oss på telefon eller chat.

Endre navnet, e-posten eller passordet ditt

Slik viser eller endrer du kontoinformasjonen din:

1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Åpne HBO Max, trykk på profilen din (øverst til høyre) og så Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre). Logg inn hvis du blir bedt om det.
    • Datamaskin: Logg inn på HBOMax.com og velg profilen din (øverst til høyre), og deretter Innstillinger. Trenger du hjelp til å logge inn?
  2. Velg Konto (Konto er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Velg Rediger-ikonet ved siden av feltet du vil endre.
  4. Vi sender deg en e-post med en bekreftelseskode i løpet av et par minutter (e-postadressen for kontoen din vises på Sjekk innboksen din-skjermen). E-postens emnelinje er "Her er engangskoden din".
  5. Åpne e-posten "Her er engangskoden din" for å vise den sekssifrede koden.
  6. Gå tilbake to HBO Max, skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden og velg Fortsett.
    Merk: Hvis koden utløper, velger du Få en ny kode og prøver disse trinnene på nytt.
  7. Endre kontoinformasjonen din og trykk på Lagre.
    Merk: Hvis du endrer e-postadressen din, sender vi deg en e-post for å bekrefte endringen. Åpne denne e-posten og velg Bekreft e-post. Du bør så se en "Du er klar"-side. E-postens bekreftelseskobling utløper etter 7 dager.
Er e-posten allerede i bruk?
E-postadressen du skrev inn, brukes allerede av en annen HBO Max-konto. Skriv inn en annen e-postadresse.

Problemer?

Hvis du ikke fikk e-posten "Her er engangskoden din", kan du prøve disse trinnene:

1. E-posten "Her er engangskoden din" sendes til adressen som vises på Kontroller innboksen din-skjermen.
  2. Søke gjennom innboksmappene dine for å se om du finner en e-post fra HBO Max (inkludert reklame- og søppelpostmappen).
  3. Velg Få en ny kode på Sjekk innboksen din-skjermen, og sjekk innboksen til e-postadressen din på nytt.

E-postadressen for kontoen er skrevet feil eller har ikke lenger tilgang

Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen tilknyttet kontoen din eller du skrev inn feil e-postadresse da du opprettet kontoen, kan du ta kontakt med oss på telefon eller chat.