Logg inn på HBO Max

Har du allerede en HBO Max-konto (eller en HBO Nordic- eller HBO España-konto med et aktivt abonnement)? Bra! Slik logger du inn.

TV- eller mobilleverandør?
Hvis du ikke har en konto og du abonnerer på HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du se Registrer via leverandør.

Hvilken enhet bruker du?

Velg TV-en din

Android TV, Apple TV eller PlayStation

Slik logger du inn:

1. Åpne HBO Max på TV-en din og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  2. Velg Logg inn.
  3. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn. Trenger du hjelp? Se Kan ikke logge inn.
    TV- eller mobilleverandør?
    Hvis du ikke har en konto og får HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du se Registrer via leverandør.
  4. Velg profilen din og du er klar til å strømme.
Samsung TV

Slik logger du inn:

1. Åpne HBO Max på TV-en din og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  2. Velg Logg inn. Bli på skjermen med koden på seks tegn mens du henter telefonen eller datamaskinen.
  3. Gå til hbomax.com/tvsignin på telefonen eller datamaskinen din (eller skriv https://hbomax.com/tvsignin i nettleserens adresselinje). Du bør se en Oppgik ode-side.
  4. Oppgi koden på 6 tegn som vises på TV-en din og velg Neste. Fungerer ikke koden?
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn. Trenger du hjelp? Se Kan ikke logge inn.
    TV- eller mobilleverandør?
    Hvis du ikke har en konto og får HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du se Registrer via leverandør.
  6. Du er klar til å strømme når TV-en oppdateres (dette kan ta et minutt).
Annen TV-enhet

LG smart-TV eller Xbox

Slik logger du inn:

1. Åpne HBO Max på TV-en din og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  2. Velg Logg inn. Bli på skjermen med koden på seks tegn mens du henter telefonen eller datamaskinen.
  3. Gå til hbomax.com/tvsignin på telefonen eller datamaskinen din (eller skriv https://hbomax.com/tvsignin i nettleserens adresselinje). Du bør se en Oppgik ode-side.
    Xbox-konsoller
    Du kan skanne QR-koden på TV-en med telefonen din.
  4. Oppgi koden på 6 tegn som vises på TV-en din og velg Neste. Fungerer ikke koden?
  5. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn. Trenger du hjelp? Se Kan ikke logge inn.
    TV- eller mobilleverandør?
    Hvis du ikke har en konto og får HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du se Registrer via leverandør.
  6. Du er klar til å strømme når TV-en oppdateres (dette kan ta et minutt).

Feilsøking

Hvor skal jeg skrive inn koden?

Gå til hbomax.com/tvsignin på telefonen eller datamaskinen din (eller skriv inn https://hbomax.com/tvsignin i nettleserens adresselinje). Du bør se en Oppgi koden-side hvor du kan oppgi koden med seks tegn fra TV-en (https://www.hbomax.com/activate).

Koden fungerer ikke eller er ugyldig

Forsøk følgende:

1. Forsikre deg om at du er på riktig side (https://www.hbomax.com/activate) i trinn 3 over. Velg denne koblingen: hbomax.com/activate og oppgi så koden du fikk på TV-en.
  2. Prøv å bruke en annen støttet nettleser: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  3. Få en ny kode. Dette gjøres ved at du går tilbake og velger Logg inn på nytt på TV-en.
  4. Prøv å bruke en datamaskin (i stedet for telefonen). Gå til hbomax.com/activate på datamaskinen, og oppgi koden fra TV-en.
  5. Tøm nettleserens data. Slik går du frem:
Klarer du ikke å løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger vil vi be deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velg Prøv et nytt puslespill eller Start på nytt for å ta utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å sikre kontoen din på en annen måte.

Slik logger du inn på telefonen eller nettbrettet ditt:

1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet (person, øverst til høyre).
    Hvis du allerede er logget inn, kan du trykke på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) (øverst til høyre), bla ned og velge Logg ut.
  2. Trykk på Logg inn på kontoen din.
  3. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn. Trenger du hjelp? Se Kan ikke logge inn.
    TV- eller mobilleverandør?
    Hvis du ikke har en konto og får HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du se Registrer via leverandør.
  4. Velg profilen din og du er klar til å strømme.

Klarer du ikke å løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger vil vi be deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velg Prøv et nytt puslespill eller Start på nytt for å ta utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å sikre kontoen din på en annen måte.

Slik logger du inn på HBOMax.com:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og velg Logg inn (øverst til høyre).
    Hvis du allerede er logget inn, kan du velge profilen din (øverst til høyre) og så Logg ut.
  2. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Max-kontoen din (eller HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din) og så Logg inn. Trenger du hjelp? Se Kan ikke logge inn.
    TV- eller mobilleverandør?
    Hvis du ikke har en konto og får HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, kan du se Registrer via leverandør.
  3. Velg profilen din og du er klar til å strømme.

Klarer du ikke å løse Captcha-puslespillet?

Noen ganger vil vi be deg om å løse et puslespill for å holde kontoen din sikker. Hvis du har problemer med Captcha-puslespillet, velg Prøv et nytt puslespill eller Start på nytt for å ta utfordringen på nytt.

Du kan også velge Lydutfordring for å sikre kontoen din på en annen måte.

HBO Nordic eller HBO España
HBO-innstillingene dine, deriblant Spilleliste og listen over nylig sette titler, vil ikke være tilgjengelig på HBO Max.