Spørsmål og svar om fakturering av HBO Max

Her finner du vanlige spørsmål og svar:

Betale for HBO Max

Hva koster HBO Max?

Mange leverandører tilbyr HBO Max, og prisene kan variere mellom leverandører og land. Se HBOMax.com for prisinformasjon.

Beregnes ytterligere avgifter?

Det kan hende at du må betale mva. avhengig av plasseringen din. Noen banker kan beregne transaksjonskostnader hvis du bruker en lokal betalingsmetode. Disse avgiftene belastes av banken din—ta kontakt med banken din direkte hvis du har spørsmål.

Hvilke betalingsmetoder godtas?

Du kan bruke disse kortene hvis du registrerer deg på HBOMax.com: Visa, MasterCard og PayPal. Merk at kreditt- eller debetkortet ditt må støtte automatiske periodiske betalinger.

Hvis du abonnerer via...

• TV- eller mobilleverandør: Sjekk med leverandøren eller operatøren din for å finne ut hvilke betalingsmetoder som godtas.
  • Appbutikk: Sjekk med appbutikken din (Apple eller Google Play) for å finne ut hvilke betalingsmetoder som godtas.
Hvordan endrer jeg betalingsmetoden min?

Se Endre betalingsmetode for å finne ut hvordan du endrer betalingsmetode.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan endre betalingsmetode?

Hvis du ikke kan legge til eller oppdatere betalingsmetoden din, kan du se Kan ikke endre betalingsmetode.

Tilbyr dere gavekort?

Nei, vi tilbyr for tiden ikke gavekort for HBO Max.

Periodisk betaling

Hvem belaster meg?

Mange leverandører tilbyr HBO Max. Leverandøren er den du registrerte deg gjennom og som belaster deg for HBO Max.

Slik finner du leverandøren din:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett) og så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre). Velg Abonnement.
    • LG TV eller PlayStation: Velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre), og velg Konto.
    • Andre TV-enheter: Velg profilen din (øverst til venstre) og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her kan du se hvem som belaster deg for abonnementet ditt.

Andre metoder du kan bruke til å finne faktureringsleverandøren din

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og logg inn på kontoen din.
  • Kontoutskrift: Se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. (Hvis abonnementet ditt er en del av en TV- eller Internett-pakke, kan det hende at du ikke ser en egen belastning for HBO Max.)
Når blir jeg belastet?

Hvis abonnementet ditt ikke inkluderer en gratis prøveperiode, utføres den første belastningen når du starter abonnementet. Du betaler for abonnementet i starten av hver faktureringsperiode. Deretter fornyes abonnementet automatisk hver måned eller hvert år frem til du avslutter.

Slik finner du den neste faktureringsdatoen din:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett) og så på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre). Velg Abonnement.
    • LG TV eller PlayStation: Velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre), og velg Konto.
    • Andre TV-enheter: Velg profilen din (øverst til venstre) og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her kan du se hvem som belaster deg for abonnementet ditt.
  4. Finn faktureringsleverandøren din nedenfor:
Hvordan avslutter jeg abonnementet?

HBO Max-abonnementer fornyes automatisk hver måned frem til du avslutter. Se Hvordan avslutter jeg abonnementet? for trinn som forklarer hvordan du avslutter.

Relaterte emner