Ändra din e-postadress eller lösenord

Din kontoinformation innehåller ditt namn, din e-postadress och ett lösenord. För faktureringsinformation, se Ändra min prenumeration.

Felstavad e-postadress eller har inte längre åtkomst

Om du inte längre har åtkomst till e-postadressen som är kopplad till ditt HBO Max-konto eller om du skrivit fel i e-postadressen när du skapade ditt konto, vänligen kontakta oss via telefon eller i chatten.

Ändra ditt namn, e-postadress eller lösenord

Så här visar eller ändrar du din kontoinformation:

1. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Öppna HBO Max, tryck på din profil (uppe till höger) och sedan på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger). Logga in om det behövs.
    • Dator: Logga in på HBOMax.com välj din profil (uppe till höger) och välj sedan Inställningar. Behöver du hjälp med att logga in?
  2. Välj Konto (är endast tillgänglig för Vuxenprofiler).
  3. Välj ikonen för redigering bredvid fältet du vill ändra.
  4. Vi kommer skicka dig ett e-postmeddelande med en verifieringskod inom ett par minuter (kontots e-postadress visas på skärmen Kontrollera din inkorg). E-postmeddelandets ämnesrad är "Här är din engångskod".
  5. Öppna e-postmeddelandet "Här är din engångskod" och hitta den sexsiffriga koden.
  6. Gå tillbaka till HBO Max, ange den sexsiffriga verifieringskoden och välj Fortsätt.
    Obs  Om koden går ut så väljer du Få en ny kod och provar stegen igen.
  7. Ändra din kontoinformation och välj Spara.
    Obs  Om du ändrar din e-postadress så kommer vi skicka ett e-postmeddelande för att verifiera ändringen. Öppna det här e-postmeddelandet och välj Verifiera e-post. Därefter bör du se en "Du är klar"-sida. Verifieringslänken i e-postmeddelandet upphör att gälla efter 7 dagar.
E-post redan i bruk?
E-postadressen du angav används av ett annat HBO Max-konto. Ange en annan e-postadress.

Upplever du problem?

Om du inte fick e-postmeddelandet "Här är din engångskod" så provar du följande steg:

1. E-postmeddelandet "Här är din engångskod" skickas till e-postadressen som visas på skärmen Kontrollera din inkorg.
  2. Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max (inklusive mappen Kampanjer och Skräppost).
  3. Välj Få en ny kod på skärmen Kontrollera din inkorg och kontrollera därefter din e-post igen.

Felskrivet e-post för kontot eller har inte längre åtkomst

Om du inte längre har åtkomst till e-postadressen som är kopplad till ditt HBO Max-konto eller om du skrivit fel i e-postadressen när du skapade ditt konto, vänligen kontakta oss via telefon eller i chatten.