Vaihda sähköpostiosoitteesi tai salasanasi

Tilitietoihisi kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Katso laskutustiedot kohdasta Muuta tilausta.

Tilin sähköpostiosoite kirjoitettu väärin tai sähköpostiosoite ei enää käytössä

Jos et enää pääse käyttämään tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta tai jos kirjoitit sähköpostiosoitteesi väärin tilin luodessasi, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.

Vaihda nimesi, sähköpostiosoitteesi tai salasanasi

Tässä ohjeet tilitietojesi tarkastelemiseen tai vaihtamiseen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Avaa HBO Max, napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma). Kirjaudu tarvittaessa sisään.
    • Tietokone: Kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com, valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja valitse sitten Asetukset. Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  2. Valitse Tili (Tili on käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  3. Valitse muokkauskuvake sen kentän vierestä, jota haluat muuttaa.
  4. Lähetämme sinulle vahvistuskoodin sisältävän sähköpostiviestin muutaman minuutin sisällä (tilisi sähköpostiosoite näkyy Check Your Email Inbox (Tarkista sähköpostisi saapuneiden viestien kansio) -näytössä). Sähköpostiviestin aiherivinä on "Tässä vahvistuskoodisi".
  5. Avaa "Tässä vahvistuskoodisi" -sähköpostiviesti ja etsi 6-numeroinen koodi.
  6. Palaa takaisin HBO Maxiin, anna 6-numeroinen vahvistuskoodi ja valitse Jatka. Huomaa  Jos koodi vanhenee, valitse Hanki uusi koodi ja kokeile näitä vaiheita uudelleen.
  7. Muuta tilitietojasi ja valitse Tallenna.
    Huomaa  Jos vaihdat sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistamme muutoksen. Avaa tämä sähköpostiviesti ja valitse Vahvista sähköposti. Sinun pitäisi sitten nähdä "Kaikki määritykset tehty" -sivu. Sähköpostiviestiviestissä oleva vahvistuslinkki vanhenee 7 päivän kuluttua.
Sähköposti jo käytössä?
Antamasi sähköpostiosoite on toisen HBO Max -tilin käytössä. Anna toinen sähköpostiosoite.

Ongelmia?

Jos et saanut "Tässä vahvistuskoodisi" -sähköpostiviestiä, kokeile seuraavia ohjeita:

1. "Tässä vahvistuskoodisi" -sähköpostiviesti lähetetään osoitteeseen, joka näkyy Tarkista sähköpostisi saapuneiden viestien kansio -näytössä.
  2. Hae HBO Maxin lähettämää sähköpostiviestiä kaikista saapuneiden viestien kansioistasi (myös tarjous- ja roskapostikansioista).
  3. Valitse Hanki uusi koodi Tarkista sähköpostisi saapuneiden viestien kansio -näytöstä ja tarkista sitten sähköpostisi uudelleen.

Tilin sähköpostiosoite kirjoitettu väärin tai sähköpostiosoite ei enää käytössä

Jos et enää pääse käyttämään tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta tai jos kirjoitit sähköpostiosoitteesi väärin tilin luodessasi, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.