HBO Maxin tilauksen uusiminen

Voit aloittaa peruuttamasi tai umpeutuneen tilauksen uudelleen muutamilla tavoilla:

Katso myös: Kuinka paljon HBO Max maksaa?

Uusiminen osoitteessa HBOMax.com

Uusi tilauksesi kirjautumalla sisään tilillesi. Tässä ohjeet:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com/subscribe puhelimella tai tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Anna tilisi sähköpostiosoite ja salasana, ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  4. Valitse Tilaa nyt.
  5. Valitse tilauksesi (Kuukausitilaus tai Vuositilaus) ja valitse sitten Valitse tilaus.
  6. Lisää maksutietosi ja aloita tilaus.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Uusiminen sovelluskaupan kautta

Uusi tilauksesi kirjautumalla sisään tilillesi. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max -sovellus tuetulla laitteella.
  2. Kirjaudu sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  3. Valitse Tilaa nyt (jos olet jo kirjautunut sisään, toista ohjelmaa tai elokuvaa, jotta tämä kehote näkyy).
  4. Valitse tilauksesi (Kuukausitilaus tai Vuositilaus) ja valitse sitten Valitse tilaus.
  5. Voit tehdä tilauksen laitteesi sovelluskaupan kautta noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Voit nyt kirjautua sisään ja suoratoistaa HBO Maxia kaikilla suosikkilaitteillasi.

Uusiminen TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta

Tässä ohjeet tilauksesi uusimiseen TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta:

Vaihe 1: Rekisteröityminen

Tilaa HBO Max TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta (katso kohtaa HBO Maxin palveluntarjoajat).

Vaihe 2: Tilauksesi linkittäminen tiliisi

Linkitä uusi tilauksesi olemassa olevaan HBO Max -tiliisi. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max -sovellus ja valitse Kirjaudu sisään (jos olet jo kirjautunut sisään, kirjaudu ulos).
  2. Valitse Rekisteröidy palvelussasi.
  3. Valitse luettelosta palveluntarjoajasi (se, jonka kautta rekisteröidyit).
  4. Anna Rekisteröi-näyttöön palveluntarjoajan tilisi tiedot ja valitse Lähetä.
  5. Seuraavaksi näet Tervetuloa HBO Maxille -näytön. Anna olemassa oleva HBO Maxin sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Viimeistele tili.
  6. Valitse Tili löytyi -näytöstä Vahvista sähköpostiosoitteesi.
  7. Tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä sähköpostiviesti, jossa on kertakäyttöinen koodi (aiherivi: ”Tässä vahvistuskoodisi”). Anna sitten sähköpostissa oleva koodi ja valitse Linkitä tilit. Jos et saa tätä sähköpostiviestiä, katso kohtaa En saanut kertakäyttöistä koodia.

Kun tilisi ja tilauksesi on linkitetty, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa kaikilla suosikkilaitteillasi.