Kuinka peruutan HBO Maxin?

Hyvä tietää
  • HBO Max -tilauksesi uusiutuu automaattisesti kunnes peruutat sen.
  • Peruuta 1-2 vuorokautta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista (tämä vaihtelee palveluntarjoajan mukaan).
  • Kun peruutat tilauksesi, voit jatkaa katsomista laskutuskautesi loppuun asti.
  • HBO Max -sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

HBO Maxin voi tilata useilta palveluntarjoajilta ja peruutusvaiheet vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Laskutuspalvelun tarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista.

Kuka minua laskuttaa?

Voit etsiä laskutuspalvelun tarjoajasi seuraavasti:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa) ja Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
    • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileilla.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.
  4. Lue, kuinka voit peruuttaa tilauksesi, valitsemalla palveluntarjoajasi alta.

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen:

• HBOMax.com/account: Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Pankkitiliote: Katso HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. (Jos tilauksesi on osa TV-pakettia tai matkapuhelinliittymää, et ehkä näe HBO Maxista erillistä veloitusta.)

Tilauksen peruuttaminen

Jos laskutus tehdään kauttamme (HBO Nordic AB), voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

HBO Max -mobiilisovellus

Tee puhelimella tai tabletilla seuraavasti:

1. AAvaa HBO Max puhelimella tai tabletilla, ja napauta sitten profiiliasi (oikeassa yläkulmassa). Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma), ja sitten napauta tai vieritä kohtaan Tilaus.
  3. Napauta Hallinnoi tilausta. Jos Hallinnoi tilausta -vaihtoehto ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja etsi palveluntarjoaja alta Kolmannen osapuolen laskutuspalvelun tarjoajat -osiosta.
  4. Napauta Peruuta tilaus.
  5. Vahvista peruutus ja huomioi päättymispäivä. Voit jatkaa suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.
Tietokone

Tee tietokoneella seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella ja kirjaudu sisään (tarvittaessa). Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Valitse profiilisi (oikeassa yläkulmassa), valitse sitten Asetukset ja etsi Tilaus.
  3. Valitse Hallinnoi tilausta. Jos Hallinnoi tilausta -vaihtoehto ei ole käytettävissä, katso, kenen kautta tilauksesi laskutetaan, ja etsi palveluntarjoaja alta Kolmannen osapuolen laskutuspalvelun tarjoajat -osiosta.
  4. Valitse Peruuta tilaus.
  5. Vahvista peruutus ja huomioi päättymispäivä. Voit jatkaa suoratoistoa, kunnes tilauksesi päättyy laskutuskautesi lopussa.
Vuositilaukset
Jos vaihdat vuositilauksesta kuukausitilaukseen, muutos tulee voimaan vasta seuraavana laskutuspäivänäsi (vuositilauksesi päättyessä). Jos haluat tehdä muutoksia vuositilauksesi aikana, ota meihin yhteyttä.

Kolmannen osapuolen laskutuspalvelun tarjoajat

Peruutusvaiheet vaihtelevat laskutuspalvelun tarjoajan mukaan. Lue, kuinka voit peruuttaa tilauksesi, etsimällä laskutuspalvelun tarjoajasi alta:

• Apple iTunes tai App Store
  • Google Play
  • Samsung TV
  • TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori: Kirjaudu sisään TV-palveluntarjoajasi verkkosivustolle, siirry palveluntarjoajasi ohjekeskukseen tai ota yhteyttä TV-palveluntarjoajaasi.
  • Muu palveluntarjoaja: Siirry palveluntarjoajasi ohjekeskukseen tai ota yhteyttä palveluntarjoajaas.

Jos sinulla on laskutukseen liittyviä kysymyksiä, katso kohtaa Laskutuksen UKK.

En pääse kirjautumaan sisään ja haluan peruuttaa tilaukseni

Jos et pääse kirjautumaan sisään, yritä nollata salasanasi tai kirjautua sisään toisella laitteella. Voit myös katsoa HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. Kun tiedät, kuka laskutuspalvelun tarjoajasi on, etsi se yllä olevasta luettelosta. Jos tilauksesi on kuitenkin osa TV-pakettia tai matkapuhelinliittymää, et ehkä näe HBO Maxista erillistä veloitusta.