Sovelluskaupan kautta tehdyn tilauksen aktivoiminen uudelleen

Jos sinua kehotetaan tekemään tai uusimaan tilaus, vaikka sinulla on aktiivinen sovelluskaupan kautta (esim. Google Play tai Apple App Store) tehty HBO Max -tilaus, kokeile alla olevia ostoksen uudelleenaktivoinnin ohjeita.

Mitä laitetta käytät?

Android-puhelin tai -tabletti
  1. Avaa HBO Max -sovellus Android-laitteella, jolla aloitit tilauksen.
  2. Valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Jos olet jo kirjautunut sisään, kirjaudu ulos HBO Maxista. Kun olet kirjautunut ulos, valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Aktivoi ostos uudelleen.
  4. Jos löydämme aktiivisen HBO Max -tilauksen Google Play -kaupasta, aktivoimme sen uudelleen. Jos emme löydä tilausta, katso kohtaa Tilaustasi ei voida vahvistaa.

Kun tilauksesi on aktivoitu uudelleen ja linkitetty tiliisi, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa millä tahansa tuetulla laitteella.

Android TV tai Samsung-televisio
  1. Avaa HBO Max -sovellus laitteella, jolla aloitit tilauksen.
  2. Valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Jos olet jo kirjautunut sisään, kirjaudu ulos HBO Maxista. Kun olet kirjautunut ulos, valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Aktivoi ostos uudelleen.
  4. Etsimme HBO Max -tilausta sovelluskaupasta. Jos löydämme aktiivisen HBO Max -tilauksen, aktivoimme sen uudelleen. Jos emme löydä tilausta, katso kohtaa Tilaustasi ei voida vahvistaa.

Kun tilauksesi on aktivoitu uudelleen ja linkitetty tiliisi, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa millä tahansa tuetulla laitteella.

iPhone, iPad, tai Apple TV
  1. Avaa HBO Max -sovellus Apple-laitteella, jolla aloitit tilauksen.
  2. Valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    Jos olet jo kirjautunut sisään, kirjaudu ulos HBO Maxista. Kun olet kirjautunut ulos, valitse ohjelma tai elokuva ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Valitse ktivoi ostos uudelleen.
  4. Etsimme HBO Max -tilausta Apple App Storesta. Jos löydämme aktiivisen HBO Max -tilauksen, aktivoimme sen uudelleen. Jos emme löydä tilausta, katso kohtaa Tilaustasi ei voida vahvistaa.

Kun tilauksesi on aktivoitu uudelleen ja linkitetty tiliisi, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa millä tahansa tuetulla laitteella.

Tilaustasi ei voida vahvistaa

Jos saat tämän viestin, etsi sovelluskauppasi alta:

Apple App Store

1. Varmista, että sinulla on HBO Max -tilaus Apple App Storesta. Katso tätä koskevat ohjeet Applen Tilausten tarkasteleminen -artikkelista.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple-laitteelle samalla Apple ID:llä, jota käytit tilauksen ostamiseen. Katso lisätietoja Applen Apple ID:n etsiminen -artikkelista.
  3. Tarkista Applen ostohistoriasi. Katso lisätietoja Applen Ostohistoria -artikkelista.

Google Play

1. Varmista, että sinulla on HBO Max -tilaus Google Playsta. Voit tehdä tämän siirtymällä Google Play -tilaukset -sivulle ja etsimällä HBO Maxin tilausluettelostasi. Saatat joutua vaihtamaan Google-tiliä – voit tehdä sen tietokoneella oikeassa yläkulmassa tai puhelimella käyttämällä valikkopainiketta.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Android-laitteelle samalla Google-tilillä, jota käytit tilauksen ostamiseen.

Samsung Checkout

1. Varmista, että sinulla on HBO Max -tilaus Samsung Checkoutissa. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen samsungcheckout.com ja kirjautumalla sisään Samsung-tililläsi. Valitse sitten Ostohistoria-valikosta Tilaukset ja etsi HBO Max tilausluettelostasi.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Samsung-televisioon samalla Samsung-tilillä, jota käytit tilauksen ostamiseen.

Kun tilauksesi on aktivoitu uudelleen ja linkitetty tiliisi, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa millä tahansa supported devicetuetulla laitteella