Förnya ditt HBO Max-abonnemang

Det finns ett par sätt att starta om ditt avbrutna eller utgångna abonnemang:

Se även: Hur mycket kostar HBO Max?

Förnya på HBOMax.com

Logga in på ditt konto för att förnya ditt abonnemang. Gör så här:

1. Gå till HBOMax.com/subscribe på din telefon eller dator.
  2. I det övre högra hörnet väljer du Logga in.
  3. Ange ditt kontos e-postadress och lösenord och välj Logga in. Kan du inte logga in?
  4. Välj Skapa konto nu.
  5. Välj ditt abonnemang (månad eller år) och därefter Välj abonnemang.
  6. Lägg till din betalningsinformation och starta ditt abonnemang.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.

Förnya via en appbutik

Logga in på ditt konto för att förnya ditt abonnemang. Gör så här:

1. Öppna HBO Max-appen på en enhet som stöds.
  2. Logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord. Kan du inte logga in?
  3. Välj Skapa konto nu (om du redan var inloggad spelar du upp en serie eller film för att få uppmaningen).
  4. Välj ditt abonnemang (månad eller år) och därefter Välj abonnemang.
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa ett konto via appbutiken på din enhet.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.

Förnya genom en TV- eller mobilleverantör

Så här förnyar du ditt abonnemang via en TV- eller mobilleverantör:

Steg 1: Registrera dig

Abonnera på HBO Max via en TV- eller mobilleverantör (se HBO Max-leverantörer).

Steg 2: Länka ditt abonnemang till ditt konto

Länka ditt nya abonnemang till ditt befintliga HBO Max-konto. Gör så här:

1. Öppna HBO Max-appen och välj Logga in (om du redan är inloggad, logga ut).
  2. Tryck på Registrera via leverantör.
  3. Välj din leverantör från listan (den du registrerade dig genom).
  4. På registreringsskärmen anger du din leverantörskontoinformation och trycker därefter på Skicka.
  5. Därefter kommer du att se en skärm med meddelandet "Välkommen till HBO Max". Ange din befintliga e-postadress för HBO Max och välj därefter Slutför konto.
  6. På sidan Konto hittat väljer du Verifiera e-postadress.
  7. Kontrollera din inkorg efter ett e-postmeddelande från HBO Max med en engångskod (ämnesraden är "Här är din engångskod"). Ange därefter koden från e-postmeddelandet och välj Länka konton. IOm du inte fick det här e-postmeddelandet, se Fick inte en engångskod.

När ditt konto och abonnemang är länkade kan du logga in och streama på alla dina enheter.