HBO Max -sovelluksen asentaminen

HBO Max -sovellus on saatavana sovelluskaupasta seuraaville tuetuille laitteille.

Mitä laitetta käytät?

Valitse puhelin ja tabletti:

Android-puhelin tai -tabletti

Avaa Play-kauppasovellus Android-puhelimessa tai -tabletissa ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto.

Muualta kuin virallisesta Google Play Kaupasta ladattua HBO Max -sovellusta ei tueta.

iPhone, iPad ja iPod Touch

Avaa App Store Apple-laitteessa ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto.

Asennuksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

Tietokoneen selain (Mac, PC ja Chromebook)

Sinun ei tarvitse ladata sovellusta. Avaa sen sijaan tietokoneen selain ja siirry osoitteeseen HBOMax.com. Valitse sitten oikeasta yläkulmasta kirjaudu sisään tai Tee tilaus.

Valitse TV-laitteesi:

Android TV

Avaa Play-kauppa Android TV:ssä ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten:

• Tilaa ja asenna: Aloittaa uuden HBO Max -tilauksen ja asentaa HBO Max -sovelluksen.
  • Asenna: Pelkästään asentaa HBO Max -sovelluksen. Voit tehdä tilauksen myöhemmin.

HBO Max -sovellusta tuetaan Google Play ja Dolby -sertifioiduilla laitteilla, jos se on asennettu virallisen Google Play Kaupan kautta. Muualta kuin virallisesta Google Play Kaupasta ladattua HBO Max -sovellusta ei tueta.

Apple TV

Avaa App Store Apple TV:ssä ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto. Asennuksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään tai valitse Tee tilaus.

Jos sinulla on Apple TV (2. tai 3. sukupolvi), katso kohtaa Muita tapoja suoratoistaa televisiosta.

LG Smart TV

Siirry LG Smart TV:ssä LG Content Storeen ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max -sovellus ja sitten Asenna. Latauksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Jos HBO Maxia ei ole LG Content Storessa, LG Smart TV -malliasi ei ehkä tueta. Saat luettelon tuetuista LG Smart TV -malleista siirtymällä LG Content Storeen, hakemalla sanoilla HBO Max, ja valitsemalla sitten Laitteen yhteensopivuus. Kirjaudu sitten sisään LG-käyttäjätunnuksellasi, niin näet, onko televisiosi yhteensopiva.

PlayStation 4 ja PlayStation 5

PlayStation 4: Siirry PlayStation Storeen ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Lataa. Latauksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

PlayStation 5: Siirry PlayStation 5:ssä kohtaan Media > Kaikki sovellukset ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Lataa. Latauksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Samsung-televisio (vuoden 2016 mallit ja uudemmat)

Avaa Smart Hub, valitse Sovellukset ja hae sanoilla HBO Max. Sitten valitse ja lataa HBO Max. Latauksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Jos HBO Maxia ei ole Samsung-sovelluskaupassa, Samsung-televisiotasi ei ehkä tueta. Katso kohtaa Tuetut laitteet.

Xbox One ja Xbox Series X|S

Siirry Xbox-konsolin kauppaan ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten Asenna. Latauksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Kuinka rekisteröidyn?

Muita tapoja suoratoistaa televisiosta

Jos sinulla ei ole mitään edellä luetelluista laitteista, tässä on muutamia muita tapoja suoratoistaa televisiosta: