HBO Maxin laskutuksen UKK

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen:

HBO Maxin maksaminen

Kuinka paljon HBO Max maksaa?

HBO Max on saatavana useilta palveluntarjoajilta ja hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan ja maan mukaan. Katso hintatiedot osoitteesta HBOMax.com.

Veloitetaanko siitä lisämaksuja?

Sijainnistasi riippuen sinulta saatetaan veloittaa paikallisia veroja. Osa rahoituslaitoksista saattaa lisätä tapahtumamaksuja, jos et käytä paikallista maksutapaa. Pankkisi veloittaa nämä maksut – ota yhteyttä suoraan pankkiisi, jos sinulla on kysyttävää.

Mitkä maksutavat hyväksytään?

Jos rekisteröidyt käyttäjäksi osoitteessa HBOMax.com, voit käyttää seuraavia maksutapoja: Visa, MasterCard ja PayPal. Luotto- tai pankkikorttisi on tuettava automaattisia toistuvia maksuja.

Jos tilaat seuraavista...

• TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori: Tarkista palveluntarjoajaltasi, mitkä maksutavat hyväksytään.
  • Sovelluskauppa: Tarkista sovelluskaupastasi (Apple tai Google Play), mitkä maksutavat hyväksytään.
Kuinka vaihdan maksutapaa?

Katso ohjeet maksutavan vaihtamiseen kohdasta Maksutavan vaihtaminen.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos en voi vaihtaa maksutapaani?

Jos et voi lisätä tai päivittää maksutapaasi, katso kohtaa En voi vaihtaa maksutapaa.

Onko teillä lahjakortteja?

Ei, tällä hetkellä meillä ei ole HBO Max -lahjakortteja.

Toistuva laskutus

Kuka minua laskuttaa?

HBO Max on saatavana useilta palveluntarjoajilta. Palveluntarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista

Löydät palveluntarjoajasi seuraavasti:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa). Valitse Tilaus.
    • LG TV tai PlayStation: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Muu TV-laite: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileissa.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.

Muita tapoja laskutuspalvelun tarjoajasi löytämiseen

• HBOMax.com/account: Siirry osoitteeseen HBOMax.com/account ja kirjaudu sisään tilillesi.
  • Pankkitiliote: Katso HBO Maxin tilausveloitusta pankkitiliotteestasi. (Jos tilauksesi on osa TV-pakettia tai langatonta liittymää, et ehkä näe HBO Maxista erillistä veloitusta.)
Milloin minulta veloitetaan maksu?

Jos tilauksesi ei sisällä ilmaista kokeilujaksoa, ensimmäinen veloitus tehdään, kun tilauksesi alkaa. Maksat tilauksesta kunkin laskutuskauden alussa. Tämän jälkeen tilauksesi uusitaan automaattisesti kuukausittain tai vuosittain, kunnes peruutat tilauksesi.

Löydät seuraavan laskutuspäiväsi seuraavasti:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa). Valitse Tilaus.
    • LG TV tai PlayStation: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Muu TV-laite: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileissa.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.
  4. Etsi laskutuspalvelun tarjoajasi alta:
Kuinka peruutan tilaukseni?

HBO Max -tilaukset uusitaan automaattisesti kuukausittain tai vuosittain, kunnes peruutat tilauksesi. Katso peruutusohjeet kohdasta Kuinka peruutan tilaukseni?

Liittyvät aiheet