Forny HBO Max-abonnementet ditt

Du kan starte et avsluttet eller utløpt abonnement på flere måter:

Se også: Hva koster HBO Max?

Fornye på HBOMax.com

Logg inn på kontoen din for å fornye abonnementet ditt. Slik går du frem:

1. Gå til HBOMax.com/subscribe på telefonen eller datamaskinen din.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen og velg Logg inn. Kan du ikke logge inn?
  4. Velg Abonner nå..
  5. Velg abonnementet ditt (månedlig eller årlig) og så Velg abonnementet ditt.
  6. Legg til betalingsopplysningene dine og start abonnementet.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Fornye via en appbutikk

Logg inn på kontoen din for å fornye abonnementet ditt. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max-appen på en støttet enhet.
  2. Logg inn med e-postadressen og passordet for kontoen din. Kan du ikke logge inn?
  3. Velg Abonner nå (spill av en serie eller film for å få dette vinduet hvis du allerede er logget inn).
  4. Velg abonnementet ditt (månedlig eller årlig) og så Velg abonnementet ditt.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere via appbutikken på enheten din.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Fornye via en TV- eller mobilleverandør

Slik fornyer du abonnementet ditt via en TV- eller mobilleverandør:

Trinn 1: Registrer deg

Abonner på HBO Max-leverandører via en TV- eller mobilleverandør (se HBO Max-leverandører).

Trinn 2: Koble abonnementet til kontoen din

Koble abonnementet til den eksisterende HBO Max-kontoen din. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (hvis du allerede er logget inn, må du logge ut).
  2. Velg Registrer via leverandør.
  3. Velg leverandøren din i listen (der du registrerte deg).
  4. Skriv inn opplysningene om kontoen hos leverandøren på Registrer-skjermen og velg Send.
  5. Det neste du ser er Velkommen til HBO Max-skjermen. Skriv inn den eksisterende e-postadressen for HBO Max og velg Ferdigstill konto.
  6. På Konto funnet-skjermen velger du Bekreft e-postadressen din.
  7. Sjekk om du har fått en e-post fra HBO Max i innboksen din med en engangskode (emnet er «Her er engangskoden din»). Skriv så inn koden fra e-posten og velg Koble kontoer. Hvis du ikke har fått denne e-posten, kan du se Fikk ingen engangskode.

Når du har koblet sammen kontoen og abonnementet ditt, kan du logge inn og strømme på alle favorittenhetene dine.