Je HBO Max-abonnement verlengen

Als je abonnement is verlopen, kun je je opnieuw abonneren op HBOMAx.com of via de HBO Max-app.

Zie ook: Hoeveel kost HBO Max?

Verlengen via HBOMax.com

Log in op je account om je abonnement te verlengen. Zo doe je dat:

1. Ga naar HBOMax.com/subscribe op je telefoon of computer.
  2. Kies Inloggen rechtsboven in de hoek.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je account in en kies Inloggen. Kun je niet inloggen?
  4. Kies Abonneer nu.
  5. Kies je abonnement en dan Verder.
  6. Voeg je betaalgegevens toe en sluit je abonnement af.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Verlengen via een App Store

Log in op je account om je abonnement te verlengen. Zo doe je dat:

1. Open de HBO Max-app op een ondersteund apparaat.
  2. Log in met het e-mailadres en wachtwoord van je account. Kun je niet inloggen?
  3. Selecteer Abonneer nu (speel een programma of film af om deze optie te zien als je al was ingelogd).
  4. Kies je abonnement en dan Verder.
  5. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via de App Store op je apparaat.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.