Je HBO Max-abonnement verlengen

Als je abonnement is verlopen, kun je je opnieuw abonneren op HBOMAx.com of via de HBO Max-app.

Zie ook: Hoeveel kost HBO Max?

Verlengen via HBOMax.com

Log in op je account om je abonnement te verlengen. Zo doe je dat:

1. Ga naar HBOMax.com/subscribe op je telefoon of computer.
  2. Kies Inloggen rechtsboven in de hoek.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je account in en kies Inloggen. Kun je niet inloggen?
  4. Kies Abonneer nu.
  5. Kies je abonnement en dan Verder.
  6. Voeg je betaalgegevens toe en sluit je abonnement af.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Verlengen via een App Store

Log in op je account om je abonnement te verlengen. Zo doe je dat:

1. Open de HBO Max-app op een ondersteund apparaat.
  2. Log in met het e-mailadres en wachtwoord van je account. Kun je niet inloggen?
  3. Selecteer Abonneer nu (speel een programma of film af om deze optie te zien als je al was ingelogd).
  4. Kies je abonnement en dan Verder.
  5. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via de App Store op je apparaat.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

TV of mobiele provider

Stap 1: Abonneren

Abonneer je op HBO Max via KPN of VodafoneZiggo

Stap 2: Koppel je abonnement aan je account

Koppel je nieuwe abonnement aan je bestaande HBO Max-account. Dit gaat als volgt:

1. Open de HBO Max-app en kies Aanmelden (als je al bent aangemeld, meld je dan af).
  2. Kies Aanmelden met een provider.
  3. Kies je provider.
  4. Volg de instructies op het scherm. Wanneer je wordt gevraagd een account te maken, voer je je bestaande HBO Max-e-mailadres in.
  5. Kies in het scherm Account gevonden, de optie E-mailadres verifiëren.
  6. Kijk in je inbox voor een e-mail van HBO Max met een eenmalige code (de onderwerpregel is 'Hier is uw eenmalige code'). Voer vervolgens de code van de e-mail in en kies Accounts koppelen. Als je deze e-mail niet ontvangt, raadpleeg dan Je hebt de e-mail niet ontvangen?
  7. Zodra je account en abonnement zijn gekoppeld, kun je je aanmelden en streamen op al je favoriete apparaten.

Zie ook: Hoeveel kost HBO Max?

Streamen lukt niet na abonneren?

Als je problemen hebt met streamen na het her-abonneren, meld je dan af en log opnieuw in.