Miksi minulta veloitettiin maksu peruutuksen jälkeen?

Jos sinulta on veloitettu tilausmaksu peruutettuasi HBO Maxin tilauksen, syynä voi olla jokin seuraavista:

Peruutit juuri ennen automaattista uusimispäivää

Olet ehkä peruuttanut tilauksen alle 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää. Osa palveluntarjoajista veloittaa sinua 1 tai 2 vuorokautta ennen seuraavan laskutuskauden alkamista (veloituksen ajoitus vaihtelee laskutuspalvelun tarjoajan mukaan).

Tärkeää
Jos sinulta on veloitettu maksu tilauksen peruutuksen jälkeen, varmista, että tilauksesi on todellakin peruutettu (katso seuraavaa osiota).

Tilauksesi on edelleen aktiivinen

Jos sinulta on veloitettu maksu tilauksen peruutuksen jälkeen, tilauksesi saattaa edelleen olla aktiivinen. Tarkista, onko tilauksellasi päättymispäivä ja/tai onko se peruutettu-tilassa.

Voit tarkistaa tilauksesi tilan etsimällä laskutuspalvelun tarjoajasi alta:

  • Apple: Noudata Applen peruutusohjeita. Jos HBO Max -tilauksesi on peruutettu, tilauksen päättymispäivä on ilmoitettu (eikä peruutusvaihtoehto ole käytettävissä).
  • Google Play: Siirry Googlen Tilaukset-sivulle ja kirjaudu sisään Google-tilillesi, jolla HBO Max -tilauksesi on tehty. Jos tilauksesi on peruutettu, käytettävissäsi on vaihtoehto Aloita uudelleen tai Uudista. Katso myös: Googlen peruutusohjeet.
  • HBO Nordic AB: Avaa HBO Max puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Siirry profiiliisi, valitse Tilaus ja sitten Hallinnoi tilausta. Jos tilauksesi on peruutettu, mutta se ei ole päättynyt, näet vaihtoehdon, jolla voit jatkaa tilausta (jos tilauksesi on päättynyt, näet vaihtoehdon, jolla voit uusia tilauksen). Tarvitsetko apua? Katso kohtaa HBO:n laskuttaman tilauksen muuttaminen.
  • TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori: Kirjaudu sisään TV-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi tilille, niin voit tarkistaa HBO Max -tilauksesi tilan. Jos tarvitset tähän liittyviä ohjeita, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Jos et ole varma, kuka laskutuspalvelun tarjoajasi on (tai jos sitä ei ole mainittu yllä), katso kohtaa Kuka minua laskuttaa. Kun tiedät laskutuspalvelun tarjoajasi, valitse se Peruutusohjeet-sivulta.

Peruutusvahvistus
Osa laskutuspalvelun tarjoajista lähettää sinulle sähköpostin, kun peruutat tilauksen. Tarkista saapuneiden viestien kansiostasi, onko sinne tullut HBO Max -tilauksen peruutuksen vahvistava sähköpostiviesti.

Sinulla on useampi kuin yksi tilaus

Sinulla saattaa olla useita HBO Max -tilejä.

Löydät tilit seuraavasti:

Näet, onko sinulla useampi kuin yksi tili, toimimalla seuraavasti:

  1. Avaa HBO Max jokaisella käyttämälläsi laitteella (puhelin, tabletti, televisio, tietokone).
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja valitse sitten asetuskuvake (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten Tili.
    • LG TV tai PlayStation: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Tili.
    • Other TV device: Valitse profiilisi vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten Tili.
  3. Katso, mikä tilisi sähköpostiosoite on.

Oletko kirjautunut sisään useilla sähköpostiosoitteilla?

Jos löydät useamman kuin yhden sähköpostiosoitteen, sinulla on useita HBO Max -tilejä. Voit korjata tämän, kun siirryt kunkin tilin asetuksiin ja katsot, kuka laskuttajasi on (katso kohtaa Kuka minua laskuttaa?).

Kun tiedät laskuttajasi, voit päättää, minkä tilauksen haluat peruuttaa (katso kohtaa Kuinka peruutan tilaukseni?).

Löydätkö vain yhden tilin?

Jos olet kirjautunut sisään samalle tilille kaikilla laitteilla ja sinulla on useita veloituksia joka kuukausi, ota meihin yhteyttä. Kun soitat meille, pidä seuraavat tiedot käsillä:

  • HBO Maxin sähköpostiosoitteesi
  • Tiedot luottokortin tai PayPal-tilin veloituksista