HBO Maxin vianmääritys tietokoneella

Jos videot puskuroituvat, katso kohtaa HBO Max latautuu hitaasti, puskuroituu tai keskeytyy.

Suurin resoluutio, jota HBOMax.com tukee, on 1080p. Jos videon resoluutio on suurempi kuin 1080p, videot eivät ehkä toistu koko näytössä tai niistä saattaa leikkautua osa pois. Voit ratkaista tämän muuttamalla näytön resoluutiota.

Jos sinulla on ongelmia videoiden toistamisessa tietokoneella, tässä muutamia kokeiltavia asioita:

Päivitä selaimesi

Varmista, että käytät tuettua selainta. Katso kohtaa Tuetut selaimet.

Jos selaimesi on yhteensopiva, päivitä se uusimpaan versioon. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä sanalla 'päivitys'+ selaimesi nimi (esim. update Chrome browser).

Testaa yhteytesi

Tee tämä avaamalla uusi selainikkuna ja hakemalla sanoilla 'Internetin nopeustesti'. Suorita sitten nopeustesti. Latausnopeuden on oltava vähintään 5 Mbit/s. Jos videot puskuroituvat, katso kohtaa HBO Max latautuu hitaasti, puskuroituu tai keskeytyy.

Kirjaudu ulos ja käynnistä tietokone uudelleen
  1. Valitse osoitteessa HBOMax.com profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  2. Sulje selain ja käynnistä tietokone uudelleen.
  3. Palaa takaisin osoitteeseen HBOMax.com, kirjaudu sisään, ja yritä sitten suoratoistaa uudelleen.
Muuta automaattisen toiston asetustasi

Muuta selaimesi asetuksia niin, että sallit automaattisen toiston play.hbomax.com-sivustolla. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä sanalla 'automaattinen toisto' + selaimesi nimi (esim. autoplay Chrome browser).

Safari Macissa

Jos käytät Macissa Safari 11 -selainta tai uudempaa, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Avaa Safari-selain ja siirry osoitteeseen HBOMax.com.
  2. Valitse Safari-valikosta Tämän verkkosivuston asetukset.
  3. Vie hiiri kohdan Automaattinen toisto viereen ja valitse Salli kaikki automaattinen toisto.
  4. Lataa sivu uudelleen (pidä Asetus- ja Komento -näppäimiä painettuina ja paina sitten R).

Jos sinulla on edelleen ongelmia videoiden toistamisessa, päivitä macOS-käyttöjärjestelmäsi (joka sisältää Safari-selaimen) uusimpaan versioon, jota tietokoneesi voi käyttää. Katso ohjeet tähän Applen artikkelista Macin pitäminen ajan tasalla.

Kokeile eri selainta

Kokeile toista tuettua selainta.

Jos toista selainta käyttäessäsi ei esiinny mitään ongelmia, tarkista selaimesi määritykset:

• Varmista, että kolmannen osapuolen evästeet ovat käytössä.
  • Poista mainosten esto-ohjelmisto käytöstä.
  • Poista yksityinen selaus- tai incognito-tila käytöstä.
  • Poista selaimen liitännäiset, laajennukset ja lisäosat käytöstä.
Tyhjennä välimuisti ja avaa selain uudelleen
  1. Tyhjennä selaimesi välimuisti. Löydät ohjeet tähän hakemalla sanoilla 'tyhjennä välimuisti' selaimesi ohjeesta.
  2. Sulje selaimesi ja avaa se uudelleen.
  3. Kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com ja kokeile videon toistamista.
Toista koko näytön kokoisena
Kun olet aloittanut videon toiston, siirrä hiiri oikeaan alakulmaan ja napsauta koko näytön kuvaketta (ulospäin osoittavat nuolet). Voit poistua koko näytön tilasta napsauttamalla koko näytön kuvaketta uudelleen tai painamalla Esc-näppäintä.

Lisää selaimen vianmääritysohjeita

Katso myös: Miksi videon ympärillä on mustat palkit?