Kuinka saan hankittua HBO Maxin?

Tärkeää
Saatat päästä jo käyttämään HBO Maxia. Katso kohtaa Pääsenkö käyttämään HBO Maxia?

HBO Maxin hankkimistavat

Jos et pääse jo käyttämään HBO Maxia, tässä tavat, joilla HBO Maxin saa hankittua.

HBOMax.com

Rekisteröidy puhelimella tai tietokoneella osoitteessa HBOMax.com. Katso lisätietoja kohdasta Kuinka rekisteröidyn käyttäjäksi?

Sovelluskaupat

Voit rekisteröityä käyttäen HBO Max -sovellusta Android- ja Apple-laitteilla (puhelin, tabletti tai TV).

• Apple App Store
  • Google Play

Katso rekisteröitymisohjeita kohdasta Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta Jos et voi tehdä tilausta sovelluskaupan kautta, voit rekisteröityä osoitteessa HBOMax.com.

Kun olet tehnyt tilauksesi, voit kirjautua sisään ja suoratoistaa millä tahansa tuetulla laitteella.

TV-palveluntarjoaja tai matkapuhelinoperaattori

Ota yhteyttä TV-palveluntarjoajaasi tai matkapuhelinoperaattoriisi ja kysy HBO Maxin lisäämisestä. Siirry Valitse palveluntarjoajasi -sivulle, jossa on luettelo tuetuista TV-palveluntarjoajista ja matkapuhelinoperaattoreista. Voit toimia myös seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Linkitä palveluntarjoaja.
  4. Löydät luettelon palveluntarjoajista, jotka tukevat HBO Maxia.

Kun olet tehnyt tilauksen, voit linkittää palveluntarjoajasi tilauksen ja luoda HBO Max -tilin.