Hoe schrijf ik me in voor HBO Max?

Je kunt je inschrijven voor HBO Max op Android-, Apple- en Samsung-apparaten of op HBOMax.com

Welk apparaat gebruik je?

HBOMax.com

Zo schrijf je je in:

1. Ga naar HBOMax.com/subscribe op je telefoon of tablet.
  2. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder.
  3. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
    Is het e-mailadres al in gebruik?

Dat betekent dat er al een account bestaat met het ingevoerde e-mailadres. Kies de link Inloggen en log in met dit e-mailadres of voer een ander e-mailadres in voor je account.

4. Voeg een betaalmethode toe. Voeg hier je promotiecode toe als je die hebt. Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd totdat je het opzegt.
  5. Kies Abonnement starten.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Android-telefoon of -tablet

Inschrijven

1. Download de HBO Max-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open HBO Max en tik op het profiel-icoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet).
  3. Selecteer Abonneer nu.
  4. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder.
  5. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
    Is het e-mailadres al in gebruik?

Dat betekent dat er al een account bestaat met het ingevoerde e-mailadres. Kies de link Inloggen en log in met dit e-mailadres of voer een ander e-mailadres in voor je account.

6. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via Google Play.
    Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementskosten (plus eventuele belasting) totdat je het abonnement opzegt.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Samsung Z Fold3

Als je de telefoon Samsung Z Fold3 hebt, log dan in op HBOMax.com.

iPhone, iPad of iPod Touch
  1. Download de HBO Max-app op je iOS-apparaat.
  2. Open HBO Max en tik op het profiel-icoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet).
  3. Selecteer Abonneer nu.
  4. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder.
  5. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
    Is het e-mailadres al in gebruik?

Dat betekent dat er al een account bestaat met het ingevoerde e-mailadres. Kies de link Inloggen en log in met dit e-mailadres of voer een ander e-mailadres in voor je account.

6. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via Apple.
    Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementskosten (plus eventuele belasting) totdat je het abonnement opzegt.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Zo schrijf je je in:

1. Ga naar HBOMax.com/subscribe op je computer.
  2. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder.
  3. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
    Is het e-mailadres al in gebruik?

Dat betekent dat er al een account bestaat met het ingevoerde e-mailadres. Kies de link Inloggen en log in met dit e-mailadres of voer een ander e-mailadres in voor je account.

4. Voeg een betaalmethode toe. Voeg hier je promocode toe als je die hebt. Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd totdat je het opzegt.
  5. Kies Abonnement starten.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Android TV

Abonneren en installeren

Je kunt HBO Max installeren en tegelijkertijd een abonnement afsluiten. Zo doe je dat:

1. Open de Play Store op je Android TV. Vind en selecteer HBO Max.
  2. Kies Abonneren en installeren als je het maandelijkse Standaard-abonnement wilt afsluiten.
  3. Kies Akkoord en verder als je ermee akkoord gaat dat je HBO Max-account wordt gemaakt en wordt gekoppeld aan je Google-account.
  4. Kies je betaalmethode en selecteer dan Abonneren. Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementskosten (plus eventuele belasting) totdat je het abonnement opzegt.
  5. Kies Verder naar HBO Max. Je Gmail-adres wordt gebruikt om je HBO Max-account te maken en je account wordt gekoppeld aan je Google-account. Je kunt je gekoppelde accounts beheren op g.co/linkedaccounts.
  6. Voer een wachtwoord in voor je HBO Max-account en kies Wachtwoord aanmaken.
  7. Kies Verder naar HBO Max. Kies dan wie er kijkt en je kunt beginnen met streamen.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Abonneren

1. Open de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max.
  2. Selecteer HBO Max en kies dan Installeren.
  3. Open HBO Max en selecteer Abonneer nu. (Als je deze optie niet te zien krijgt, kies dan een programma of film en dan Inloggen.)
  4. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder.
  5. Je kunt je inschrijving voltooien op je televisie of mobiele apparaat. Kies een van de volgende opties:
    • Zo schrijf je je in op je televisie:
      1. Voer je e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en kies dan Volgende. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
      2. Voer je voor- en achternaam in en kies Accepteren en account maken.
        Is het e-mailadres al in gebruik?

Er bestaat al een account met het ingevoerde e-mailadres. Ga terug naar het startscherm en log in met dit e-mailadres of voer een ander e-mailadres in voor je account.

• Zo schrijf je je in op je telefoon of tablet:
      1. Scan de QR-code op je televisie met je telefoon of tablet. Zo kom je op de website activate.hbomax.com.
      2. Voer de 6-cijferige code die verschijnt boven de QR-code in op je televisie en kies Volgende.
      3. Vul het formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
        Is het e-mailadres al in gebruik?

Er bestaat al een account met het ingevoerde e-mailadres. Ga terug en log in met dit e-mailadres of voer een ander e-mailadres in voor je account.

6. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via Google Play.
    Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementskosten (plus eventuele belasting) totdat je het abonnement opzegt.
Apple TV
  1. Download de HBO Max app op je Apple TV.
  2. Open HBO Max en selecteer Abonneer nu. (Als je deze optie niet te zien krijgt, kies dan een programma of film en dan Inloggen.)
  3. Kies je gewenste abonnement en factuurperiode: Standaard of Basic en maandelijks of jaarlijks.
  4. Voer je e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en kies dan Volgende. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
  5. Voer je voor- en achternaam in en kies Accepteren en account maken.
    Is het e-mailadres al in gebruik?

Er bestaat al een account met het ingevoerde e-mailadres. Ga terug naar het startscherm en voer een ander e-mailadres in.

6. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via Apple.
    Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementskosten (plus eventuele belasting) totdat je het abonnement opzegt.

Nu kun je inloggen en HBO Max streamen op al je favoriete apparaten.

Samsung TV
  1. Download de HBO Max-app op je Samsung TV en open de app.
  2. Selecteer Abonneer nu. (Als je deze optie niet te zien krijgt, kies dan een programma of film en dan Inloggen.)
  3. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder.
  4. Open een internetbrowser op je telefoon of een computer.
  5. Voer in de adresbalk van je browser HBOMax.com/tvsignin in.
  6. Voer de code in die verschijnt op je televisie en kies Volgende.
  7. Vul het formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord.
    Is het e-mailadres al in gebruik?

Er bestaat al een account met het ingevoerde e-mailadres. Ga terug naar het startscherm en log in met dit e-mailadres of ga terug naar het vorige scherm en voer een ander e-mailadres in.

8. Volg de instructies op het scherm om je te abonneren via Samsung TV.
    Je abonnement wordt na afloop steeds automatisch verlengd tegen de dan geldende abonnementskosten (plus eventuele belasting) totdat je het abonnement opzegt.
Verifieer het e-mailadres van je account

Kijk in je inbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Verifieer je e-mailadres'. Open deze e-mail en kies E-mail verifiëren. Kun je de e-mail niet vinden? Zie dan Verifieer het e-mailadres van je account.