Tilien linkittäminen tai uuden tilin luominen

Kun luot tilin linkitettyäsi palveluntarjoajan tilauksen, saatat nähdä Tili löytyi -näytön. Tämä tapahtuu, jos annat sähköpostiosoitteen, joka on jo käytössä.

Tili löytyi

Tili löytyi -näytössä on kaksi vaihtoehtoa:

Vahvista sähköpostiosoite (linkitä tilit)

Tämä vaihtoehto linkittää löytämämme tilin TV-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi kautta tehtyyn HBO Max -tilaukseesi. Valittuasi tämän vaihtoehdon tarkista, onko saapuneiden viestien kansioosi tullut HBO Maxin lähettämä sähköpostiviesti, jossa on kertakäyttöinen koodi (aiherivi: ”Tässä kertakäyttöinen koodisi”). Anna sitten sähköpostiviestissä oleva koodi ja valitse Linkitä tilit. Jos et saa HBO Maxilta sähköpostiviestiä, katso kohtaa Linkitä tilit. Jos et saa HBO Maxilta sähköpostiviestiä, katso kohtaa En saanut kertakäyttöistä koodia.

Kun olet linkittänyt tilisi, sinua laskutetaan HBO Maxista TV-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi kautta. Jos olemassa olevalla tililläsi oli aktiivinen tilaus, joka:

  • Laskutetaan kauttamme (HBO Nordic AB) - peruutamme tilauksen puolestasi.
  • Laskutetaan muun palveluntarjoajan kautta - emme voi peruuttaa tilausta puolestasi. Sinun on hallinnoitava tilaustasi, jotta sinua ei veloiteta kahteen kertaan.

Jos teet linkityksen HBO Max -tiliin, säilytät nykyiset profiilisi (joihin sisältyvät asetukset, kuten Oma lista, lapsilukot ja Jatka katselua -lista). Profiiliasetuksiasi ei tallenneta, jos teet linkityksen HBO Nordic- tai HBO España -tiliin.

Luo uusi tili (älä linkitä tilejä)

Tällä vaihtoehdolla luodaan uusi HBO Max -tili (emme tee linkitystä löytämäämme olemassa olevaan tiliin). Sen sijaan sinua kehotetaan antamaan eri sähköpostiosoite. Uudella HBO Max -tililläsi ei ole aiempia tiliasetuksiasi – kuten Omaa listaa, lapsilukkoja ja Jatka katselua -listaa.