Hvordan får jeg HBO Max?

Viktig
Det kan hende at du allerede har tilgang til HBO Max. Se Har jeg tilgang til HBO Max? for å sjekke dette

Slik kan du få HBO Max

Her kan du se hvordan du kan få HBO Max hvis du ikke allerede har tilgang til strømmetjenesten.

HBOMax.com

Registrer deg på HBOMax.com på telefonen eller datamaskinen din. Se Hvordan registrerer jeg meg? for mer informasjon.

Appbutikker

Du kan registrere deg i HBO Max-appen på Android- og Apple-enheter (telefoner, nettbrett eller TV-er).

• Apple App Store
  • Google Play

Se Registrering via en appbutikk for å få hjelp. Du kan registrere deg på HBOMax.com hvis du ikke kan registrere deg via en appbutikk.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme på alle støttede enheter.

TV- eller mobilleverandør

Ta kontakt med TV- eller mobilleverandøren din for spørsmål om hvordan du legger til HBO Max. Gå til siden Velg leverandøren din for å se en liste over TV- og mobilleverandører som støttes. Du kan også gjøre dette:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre.
  3. Velg Koble leverandør.
  4. Her finner du en liste over leverandører som støtter HBO Max.

Når du abonnerer, kan du koble leverandør-abonnementet ditt og opprette en HBO Max-konto.