"Innhold ikke tilgjengelig"-melding

Hvis du får meldingen "Innhold ikke tilgjengelig" når du prøver å se på en tittel, kan du prøve følgende trinn:

Trinn 1: Spill en annen serie eller film

Prøv å spille av en annen serie eller film på samme enhet.

Hvis du får den samme feilen, velger du enheten du brukte nedenfor og prøver feilsøkingstrinnene:

Eller prøv det neste trinnet.

Trinn 2: Prøv en annen enhet

Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet.

Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post).