Hvordan får jeg HBO Max?

Vigtigt
Du har måske allerede adgang til HBO Max. Se Har jeg adgang til HBO Max? for at finde ud af, om det er tilfældet.

Måder at få HBO Max på

Hvis du ikke allerede har adgang til HBO Max, kan du få HBO Max på følgende måder.

HBOMax.com

Tilmeld dig på din telefon eller computer på HBOMax.com. Du kan finde mere information under Hvordan tilmelder jeg mig?

Appbutikker

Du kan tilmelde dig med HBO Max-appen på Android- og Apple-enheder (telefon, tablet eller tv).

• Apple App Store
  • Google Play

Du kan få hjælp til at tilmelde dig på Tilmeld dig via en appbutik. Hvis du ikke kan abonnere via en appbutik, kan du tilmelde dig på HBOMax.com.

Når du har tilmeldt dig, kan du logge ind og streame på alle understøttede enheder.

Tv- eller mobiludbyder

Kontakt din tv- eller mobiludbyder, og spørg, om du kan tilføje HBO Max. Gå til siden Vælg din udbyder for at få en liste over understøttede tv- og mobiludbydere. Du kan også gøre følgende:

1. Gå til HBOMax.com på din computer.
  2. Vælg Log ind i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Tilknyt udbyder.
  4. Her finder du en liste over udbydere, der understøtter HBO Max.

Når du har tilmeldt dig, kan du tilknytte dit udbyderabonnement og oprette en HBO Max-konto.