Hvordan får jeg HBO Max?

Værd at vide

Tilmeld dig på din enhed

Sådan tilmelder du dig:

• Vælg mellem månedlig eller årlig fakturering.
  • Omfatter ikke en gratis prøveperiode.

HBOMax.com
Nye abonnenter
  1. Fortsæt til HBOMax.com/subscribe.
  2. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    Er e-mailadressen allerede i brug?
    En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Vælg Log ind, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  3. Tilføj din betalingsmetode og eventuelle kampagnekode. Kan du ikke indløse kampagnekoden?
  4. Vælg Start Abonnement.
  5. Vælg din profil, og gå i gang med at streame.

Bemærk  Kan du ikke løse Captcha-opgaven?

Nogle gange beder vi dig om at løse en opgave for at holde din konto sikker. Hvis du synes, det er vanskeligt at løse Captcha-opgaven, kan du vælge Få en ny opgave eller Start igen for at prøve igen.

Du kan også vælge Lyd-opgave for at sikre din konto på en anden måde.

Tilbagevendende abonnenter
  1. Fortsæt til HBOMax.com/subscribe.
  2. Vælg Log ind (øverste højre hjørne).
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og vælg Log ind. Kan du ikke logge ind?
  4. Vælg en faktureringsperiode.
  5. Tilføj din betalingsmetode og eventuelle kampagnekode. Kan du ikke indløse kampagnekoden?
  6. Vælg Start Abonnement.
  7. Vælg din profil, og gå i gang med at streame.

Bemærk  Hvis du har problemer med at streame efter at have tilmeldt dig igen, kan du logge ud og derefter logge ind igen.

Android-telefon eller -tablet
Nye abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og tryk på Profil-ikonet (person, øverste højre hjørne).
  2. Vælg Opret abonnement nu.
  3. Vælg en faktureringsperiode.
  4. Vælg Fortsæt.
  5. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    Er e-mailadressen allerede i brug?
    En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Vælg Log ind, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Google Play.
Tilbagevendende abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og tryk på Profil-ikonet (person, øverste højre hjørne).
  2. Vælg Log ind på din konto.
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og vælg Log ind. Kan du ikke logge ind?
  4. Vælg Opret abonnement nu.
  5. Vælg en faktureringsperiode.
  6. Vælg Fortsæt.
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Google Play.

Bemærk  Hvis du har en Samsung Z Fold3-telefon, tilmelder du dig på HBOMax.com.

Apple iPhone, iPad, eller iPod touch
Nye abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og tryk på Profil-ikonet (person, øverste højre hjørne).
  2. Vælg Opret abonnement nu.
  3. Vælg en faktureringsperiode.
  4. Vælg Fortsæt.
  5. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    Er e-mailadressen allerede i brug?
    En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Vælg Log ind, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Apple.
Tilbagevendende abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og tryk på Profil-ikonet (person, øverste højre hjørne).
  2. Vælg Log ind på din konto.
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og vælg Log ind. Kan du ikke logge ind?
  4. Vælg Vælg en ordning.
  5. Vælg en faktureringsperiode.
  6. Vælg Fortsæt.
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Apple.

Sådan tilmelder du dig:

• Vælg mellem månedlig eller årlig fakturering.
  • Omfatter ikke en gratis prøveperiode.

Nye abonnenter
  1. Fortsæt til HBOMax.com/subscribe.
  2. Vælg en faktureringsperiode.
  3. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    Er e-mailadressen allerede i brug?
    En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Vælg Log ind, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  4. Tilføj din betalingsmetode og eventuelle kampagnekode. Kan du ikke indløse kampagnekoden?
  5. Vælg Start Abonnement.
  6. Vælg din profil, og gå i gang med at streame.

Bemærk  Kan du ikke løse Captcha-opgaven?

Nogle gange beder vi dig om at løse en opgave for at holde din konto sikker. Hvis du synes, det er vanskeligt at løse Captcha-opgaven, kan du vælge Få en ny opgave eller Start igen for at prøve igen.

Du kan også vælge Lyd-opgave for at sikre din konto på en anden måde.

Tilbagevendende abonnenter
  1. Fortsæt til HBOMax.com/subscribe.
  2. Vælg Log ind (øverste højre hjørne).
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og vælg Log ind. Kan du ikke logge ind?
  4. Vælg en faktureringsperiode.
  5. Tilføj din betalingsmetode og eventuelle kampagnekode. Kan du ikke indløse kampagnekoden?
  6. Vælg Start Abonnement.
  7. Vælg din profil, og gå i gang med at streame.

Sådan tilmelder du dig:

• Vælg mellem månedlig eller årlig fakturering.
  • Omfatter ikke en gratis prøveperiode.

Android TV
Nye abonnenter

Du kan tilmelde dig via Play Store eller abonnere og installere på samme tid.

Tilmeld dig
  1. Åbn Play Store på dit Android TV, og søg efter HBO Max.
  2. Vælg HBO Max, og derefter Installer.
  3. Åbn HBO Max, og vælg Opret abonnement nu. (Hvis du ikke ser denne mulighed, kan du vælge en film eller serie og derefter vælge Log ind.)
  4. Vælg en faktureringsperiode.
  5. Du kan afslutte tilmeldingen på dit tv eller din mobile enhed.
  6. Tilmeld dig på dit tv
    1. Indtast din e-mailadresse, og opret en adgangskode. Vælg derefter Næste. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    2. Indtast dit for- og efternavn, og vælg Acceptér og opret konto.
      Bemærk  Kan du ikke oprette en konto?
      En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Gå tilbage til startskærmen, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
    Tilmeld dig på din mobil eller tablet
    1. Scan QR-koden på dit tv med din mobil eller tablet. På den måde kommer du til hbomax.com/activate.
    2. Indtast den 6-cifrede kode, som vises over QR-koden på dit tv, og vælg Næste.
    3. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
      Bemærk  Kan du ikke oprette en konto?
      En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Gå tilbage til startskærmen, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Google Play.
Abonner og installer

Du kan installere HBO Max og abonnere samtidig. Sådan gør du:

1. Åbn Play Store på dit Android TV. Find og vælg HBO Max.
  2. Vælg Start abonnement og installer.
  3. Hvis du bekræfter, at du ønsker at oprette en HBO Max-konto, og at denne forbindes med din Google-konto, vælger du Bekræft og fortsæt.
  4. Vælg din betalingsmetode, og vælg derefter Start abonnement.
  5. Vælg Fortsæt til HBO Max. Din HBO Max-konto oprettes ved hjælp af din Gmail-adresse og forbindes med din Google-konto. Du kan administrere dine forbundne konti på g.co/linkedaccounts.
  6. Indtast en adgangskode til din HBO Max-konto, og vælg derefter Opret adgangskode.
  7. Vælg Fortsæt til HBO Max, og vælg, hvem der ser med. Nu er du klar til at streame.
Tilbagevendende abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og log ind med din kontos e-mailadresse og adgangskode. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Opret abonnement nu. (Hvis du ikke ser denne mulighed, kan du vælge en film eller serie og derefter vælge Log ind.)
  3. Vælg en faktureringsperiode.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Google Play.
Apple TV
Nye abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og vælg Profil-ikonet (person, øverste venstre hjørne).
  2. Vælg Opret abonnement nu. (Hvis du ikke ser denne mulighed, kan du vælge en film eller serie og derefter vælge Log ind.)
  3. Vælg en faktureringsperiode.
  4. Du kan afslutte tilmeldingen på dit tv eller din mobile enhed.
    Tilmeld dig på dit tv
    1. Indtast din e-mailadresse, og opret en adgangskode. Vælg derefter Næste. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    2. Indtast dit for- og efternavn, og vælg Acceptér og opret konto.
      Bemærk  Er e-mailadressen allerede i brug?
      En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Gå tilbage til startskærmen, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
    Tilmeld dig på din mobil eller tablet
    1. Scan QR-koden på dit tv med din mobil eller tablet. På den måde kommer du til hbomax.com/activate.
    2. Indtast den 6-cifrede kode, som vises over QR-koden på dit tv, og vælg Næste.
    3. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
      Bemærk  Er e-mailadressen allerede i brug?
      En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Gå tilbage til startskærmen, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Apple.
Tilbagevendende abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og log ind med din kontos e-mailadresse og adgangskode. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Opret abonnement nu. (Hvis du ikke ser denne mulighed, kan du vælge en film eller serie og derefter vælge Log ind.)
  3. Vælg en faktureringsperiode.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Apple.
Samsung TV
Nye abonnenter
På dit tv:
  1. Åbn HBO Max, og vælg Tilmeld dig, og derefter Opret abonnement nu. (Hvis du ikke ser denne mulighed, kan du vælge en film eller serie og derefter vælge Log ind.)
  2. Vælg en faktureringsperiode.
På din mobil eller computer:
  1. Åbn en browser, og gå til hbomax.com/activate.
  2. Indtast den 6-cifrede kode, som vises på dit tv, og vælg Næste.
  3. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du logger på med denne e-mailadresse og adgangskode.
    Er e-mailadressen allerede i brug?
    En eksisterende konto bruger denne e-mailadresse. Gå tilbage til startskærmen, og følg instruktionerne for tilbagevendende abonnent, eller indtast en anden e-mailadresse.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Samsung TV.
Tilbagevendende abonnenter
  1. Åbn HBO Max, og log ind med din kontos e-mailadresse og adgangskode. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Opret abonnement nu. (Hvis du ikke ser denne mulighed, kan du vælge en film eller serie og derefter vælge Log ind.)
  3. Vælg en faktureringsperiode.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at abonnere via Samsung TV.

Dit abonnement vil automatisk blive løbende fornyet til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger det.

Når du har tilmeldt dig, kan du logge ind og streame HBO Max på alle dine foretrukne enheder. Dit abonnement vil automatisk blive løbende fornyet til den aktuelle abonnementspris (plus eventuelle skatter og afgifter), indtil du opsiger det.

Det er ikke alle betalingsmetoder, der accepteres til løbende abonnementer. Kontrollér din appbutik (Apple, Google Play eller Samsung Checkout) for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder der accepteres.

Bekræft din kontomail
Tjek din indbakke, og find e-mailen "Bekræft din e-mailadresse" fra HBO Max. Åbn denne e-mail, og vælg Bekræft e-mail. Se Bekræft din kontomail, hvis du ikke kan finde e-mailen.

Tilmeld dig via en udbyder

Kontakt din udbyder, og bed om at få tilføjet HBO Max. Du kan også gøre følgende:

1. Fortsæt til HBOMax.com.
  2. Vælg Log ind (øverste højre hjørne).
  3. Vælg Link til din udbyder.
  4. Vælg Vis alle udbydere. Her finder du en liste over udbydere, som understøtter HBO Max.

Du kan også gå til siden Vælg udbyder og lede efter din udbyder.

Når du har tilmeldt dig, kan du logge ind og oprette en HBO Max-konto.