Undertekster, tekster for hørehæmmede og lydspor

Nogle serier og film har flere lyd- og undertekstsprog til rådighed. Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt. Du kan få hjælp til at finde titler på andre sprog ved at gå til Hvordan skifter jeg sprog?

Hvilken enhed bruger du?

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Android-telefon eller -tablet

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på ikonet Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Under Undertekster skal du trykke på et sprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Under Undertekster skal du trykke på Engelsk CC eller Fra.
  4. Tryk på X for at gemme dine ændringer.

Sådan ændrer du stilen for undertekster og tekster for hørehæmmede:

• Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), tryk eller rul derefter på eller rul til Indstillinger for captions, og vælg Administrer præferencer (hvis det er tilgængeligt).

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på ikonet Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Under Lyd skal du trykke på et sprog og derefter trykke på X for at lukke.
iPhone, iPad eller iPod touch

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på ikonet Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Under Undertekster skal du trykke på et sprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Under Undertekster skal du trykke på Engelsk CC eller Fra.
  4. Tryk på X for at gemme dine ændringer.

Du kan tilpasse dine undertekster ved at gå til Startskærm på din iOS-enhed og derefter til Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og tekster for hørehæmmede > Stil. For mere information kan du se Undertekster og tekster for hørehæmmede på iOS.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på ikonet Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Under Lyd skal du trykke på et sprog og derefter trykke på X for at lukke.

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

1. Begynd at se noget, og klik derefter på skærmen.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble) i det nederste højre hjørne.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Under Undertekster skal du klikke på Engelsk CC eller Fra.
  4. Klik på X for at gemme dine ændringer.

Sådan ændrer du stilen for undertekster og tekster for hørehæmmede:

• Vælg din profil (øverst til højre), derefter Indstillinger, rul ned til Indstillinger for captions, og vælg Administrer præferencer.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og klik derefter på skærmen.
  2. Klik på ikonet Lyd og undertekster (taleboble) i det nederste højre hjørne.
  3. Under Lyd skal du vælge et sprog og derefter klikke på X for at lukke.

Safari: Kan ikke slå undertekster fra

Ikonet Lyd og undertekster skifter ikke mellem undertekster, som du har indstillet i macOS Systemindstillinger. Du kan slå tekster for hørehæmmede fra, som er indstillet i Macs systemindstillinger, ved at gøre følgende:

1. Vælg Apple-menuen (øverste venstre hjørne), og vælg Systemindstillinger.
  2. Vælg Tilgængelighed, og vælg derefter Undertekster.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Foretræk tekster for hørehæmmede og SDH. Hvis afkrydsningsfeltet allerede er ryddet, skal du markere afkrydsningsfeltet og derefter rydde det igen.

Når du går tilbage til HBO Max, skal du klikke på ikonet Lyd og undertekster for at slå tekster for hørehæmmede til eller fra.

Vælg den enhed, du bruger:

Android TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (midten af navigationsringen).
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog til undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre stilen på underteksterne, skal du vælge ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og opaciteten af tekster for hørehæmmede.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (midten af navigationsringen).
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.
Apple TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Afspil/Pause.
  2. Stryg opad, og vælg Undertekster (taleboble).
  3. Gør et af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog for undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Undertekster, og vælg derefter Engelsk (US) SDH eller Fra.
  4. Tryk på knappen Afspil/Pause for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Du kan ændre stilen til tekster for hørehæmmede på dit Apple TV ved at gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og tekster for hørehæmmede > Stil. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og opaciteten af tekster for hørehæmmede.

For mere information kan du se Undertekster og tekster for hørehæmmede på Apple TV.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Afspil/Pause.
  2. Stryg opad, og vælg Lyd (ved siden af Undertekster).
  3. Vælg et alternativt sprog (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Afspil/Pause for at gemme dine ændringer.
LG Smart TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (knappen i midten på D-panelet).
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog til undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre stilen på underteksterne, skal du vælge ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og opaciteten af tekster for hørehæmmede.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (knappen i midten på D-panelet).
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.
PlayStation-konsol

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på X-knappen på din PlayStation-controller.
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog til undertekster
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen O for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre stilen på underteksterne, skal du vælge ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og opaciteten af tekster for hørehæmmede.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på X-knappen på din PlayStation-controller.
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et lydsprog.
  4. Tryk på knappen O for at gemme dine ændringer.
Samsung TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Ned på din fjernbetjening.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg en af følgende:
    • Undertekster: Vælg et sprog til undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Hvis ovenstående trin til tekster for hørehæmmede ikke virker, kan du ændre indstillingen til tekster for hørehæmmede på dit Samsung-tv. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Indstillinger til tekster for hørehæmmede eller ved at trykke på CC-knappen på fjernbetjeningen (indstillinger og fjernbetjeninger varierer afhængigt af tv-model).

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre stilen på underteksterne, skal du vælge ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og opaciteten af tekster for hørehæmmede.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Ned på din fjernbetjening.
  2. Vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.
Vodafone TV (kun i Spanien)

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen OK på fjernbetjeningen (knappen i midten på D-panelet).
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog til undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre stilen på underteksterne, skal du vælge ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og opaciteten af tekster for hørehæmmede.

Bemærk  Vodafone TV TiVo-enheder understøtter ikke forskellige stilarter for tekster for hørehæmmede.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen OK på fjernbetjeningen (knappen i midten på D-panelet).
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Bemærk  Vodafone TV Gen 1 og Gen 3-enheder understøtter ikke alternativ lyd på nuværende tidspunkt.

Xbox-konsol

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et lydspor. Sådan gør du:

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på A-knappen på din Xbox-controller.
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog til undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen B for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Du kan finde ud af, hvordan du ændrer stilen til tekster for hørehæmmede, ved at gå til Xbox: Indstillinger til tekster for hørehæmmede.

Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Lydspor

Nogle serier og film har flere lydspor. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på A-knappen på din Xbox-controller.
  2. Gå nedad og vælg ikonet Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et lydsprog.
  4. Tryk på knappen B for at gemme dine ændringer.