Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd

Nogle serier og film har flere lyd- og undertekstsprog til rådighed. Du kan også slå tekster for hørehæmmede til eller fra på alle enheder. Tekster for hørehæmmede er kun tilgængelige på engelsk på nuværende tidspunkt.

Du kan få hjælp til at finde titler på andre sprog ved at gå til Find og afspil indhold på andre sprog.

Hvilken enhed bruger du?

Vælg den enhed, du bruger:

Android TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (midten af navigationsringen).
  2. Gå nedad og vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et undertekstsprong.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre udseende af tekster for hørehæmmede, skal du vælge dit profilikon (øverste venstre hjørne) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen og om teksterne for hørehæmmede skal være mere eller mindre gennemsigtige.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (midten af navigationsringen).
  2. Gå nedad og vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.
Apple TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og stryg derefter nedad på Apple TV-fjernbetjeningen.
  2. Vælg Undertekster.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et undertekstsprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Undertekster, og vælg derefter Engelsk SDH eller Fra.
  4. Stryg opad for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Du kan ændre udseende af tekster for hørehæmmede på dit Apple TV ved at gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og tekster for hørehæmmede > Stil. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen, og om teksterme for hørehæmmede skal være mere eller mindre gennemsigtige.

For mere information kan du se Undertekster og tekster for hørehæmmede på Apple TV.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og stryg derefter nedad på Apple TV-fjernbetjeningen.
  2. Vælg Lyd.
  3. Vælg et alternativt sprog (hvis det er tilgængeligt).
  4. Stryg opad for at gemme dine ændringer.
LG Smart TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (knappen i midten på D-panelet).
  2. Gå nedad og vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et undertekstsprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre udseende af tekster for hørehæmmede, skal du vælge ikonet Indstillinger (nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen, og em tekster for hørehæmmede skal være mere eller mindre gennemsigtige.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Vælg på fjernbetjeningen (knappen i midten på D-panelet).
  2. Gå nedad og vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.
PlayStation-konsol

Sådan slår du tekster for hørehæmmede til eller fra:

Mens en video afspilles, skal du rulle nedad for at se afspillerens kontrolelementer og derefter rulle nedad igen til indstillingen for tekster for hørehæmmede.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre udseende af tekster for hørehæmmede, skal du vælge ikonet Indstillinger (nederst til venstre) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen, og em teksterme for hørehæmmede skal være mere eller mindre gennemsigtige.

Samsung TV

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Ned på din fjernbetjening.
  2. Vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg en af følgende:
    • Undertekster: Vælg et undertekstsprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.

Hvis ovenstående trin til tekster for hørehæmmede ikke virker, kan du ændre indstillingen for tekster for hørehæmmede på dit Samsung-tv ved at gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Indstillinger til tekster for hørehæmmede eller ved at trykke på CC-knappen på fjernbetjeningen (indstillinger og fjernbetjeninger varierer afhængigt af tv-model).

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Hvis du vil ændre udseende af tekster for hørehæmmede, skal du vælge dit profilikon (øverste venstre hjørne) og derefter vælge Tekster for hørehæmmede. Her kan du justere skrifttypen, farven, størrelsen, og em teksterme for hørehæmmede skal være mere eller mindre gennemsigtige.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på knappen Ned på din fjernbetjening.
  2. Vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et sprog under Lyd (hvis det er tilgængeligt).
  4. Tryk på knappen Tilbage for at gemme dine ændringer.
Xbox-konsol

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på A-knappen på din Xbox-controller.
  2. Gå nedad og vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et undertekstsprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Vælg Engelsk CC.
  4. Tryk på knappen B for at gemme dine ændringer.

Skift udseende af tekster for hørehæmmede

Du kan finde ud af, hvordan du ændrer udseende af tekster for hørehæmmede, ved at gå til Xbox: Indstillinger til tekster for hørehæmmede.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på A-knappen på din Xbox-controller.
  2. Gå nedad og vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble).
  3. Vælg et lydsprog.
  4. Tryk på knappen B for at gemme dine ændringer.

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Android-telefon eller -tablet

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på knappen Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Under Undertekster skal du trykke på et sprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Under Undertekster skal du trykke på Engelsk CC eller Fra.
  4. Hvis du vil ændre undertekster og tekster for hørehæmmede, skal du trykke på Indstillinger for tekster for hørehæmmede, foretage en ændring, og derefter trykke på Gem.
  5. Tryk på X for at gemme dine ændringer.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på knappen Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Under Lyd skal du trykke på et sprog og derefter trykke på X for at lukke.
iPhone, iPad eller iPod touch

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

Sådan ændrer du undertekster eller tekster for hørehæmmede:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på knappen Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Under Undertekster skal du trykke på et sprog.
    • Tekster for hørehæmmede: Under Undertekster skal du trykke på Engelsk CC eller Fra.
  4. Tryk på X for at gemme dine ændringer.

Du kan tilpasse dine undertekster ved at gå til Startskærm på din iOS-enhed og derefter til Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og tekster for hørehæmmede > Stil. For mere information kan du se Undertekster og tekster for hørehæmmede på iOS.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og tryk derefter på skærmen.
  2. Tryk på knappen Lyd og undertekster (taleboble) øverst til højre i hjørnet.
  3. Under Lyd skal du trykke på et sprog og derefter trykke på X for at lukke.

Du kan aktivere eller deaktivere undertekster, tilpasse deres udseende og vælge et alternativt lydspor.

Undertekster eller tekster for hørehæmmede

1. Begynd at se noget, og klik derefter på skærmen.
  2. Vælg knappen Lyd og undertekster (taleboble) i det nederste højre hjørne.
  3. Gør en af følgende ting:
    • Undertekster: Vælg et sprog under Undertekster.
    • Tekster for hørehæmmede: Under Undertekster skal du klikke på Engelsk CC eller Fra.
  4. Hvis du vil ændre undertekster og tekster for hørehæmmede, skal du vælge Indstillinger for tekster for hørehæmmede.
  5. Klik på X for at gemme dine ændringer.

Alternativ lyd

Nogle serier og film har alternative lydspor til rådighed. Sådan skifter du mellem lydspor:

1. Begynd at se noget, og klik derefter på skærmen.
  2. Klik på knappen Lyd og undertekster (taleboble) i det nederste højre hjørne.
  3. Under Lyd skal du vælge et sprog og derefter klikke på X for at lukke.

Safari: Kan ikke slå undertekster fra

Knappen Lyd og undertekster skifter ikke mellem undertekster, som du har indstillet i macOS Systemindstillinger. Du kan slå tekster for hørehæmmede fra, som er indstillet i Macs systemindstillinger, ved at gøre følgende:

1. Vælg Apple-menuen (øverste venstre hjørne), og vælg Systemindstillinger.
  2. Vælg Tilgængelighed og vælg derefter Undertekster.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Foretræk tekster for hørehæmmede og SDH. Hvis afkrydsningsfeltet allerede er ryddet, skal du markere afkrydsningsfeltet og derefter rydde det igen.

Når du går tilbage til HBO Max, skal du klikke på knappen Lyd og undertekster for at slå tekster for hørehæmmede til eller fra.