Meddelelsen "Indholdet er ikke tilgængeligt"

Hvis du får fejlmeddelelsen "Indholdet er ikke tilgængeligt", når du forsøger at se noget, kan du prøve følgende trin:

Trin 1: Afspil en anden serie og en anden film

Prøv at afspille en anden serie eller en anden film på den samme enhed.

Hvis du får den samme fejl, skal du vælge den enhed, du bruger, nedenfor og prøve fejlfindingstrinnene:

Ellers skal du prøve det næste trin.

Trin 2: Prøv en anden enhed

Prøv at afspille den serie eller den film, der ikke kan afspilles på en anden understøttet enhed.

Hvis du får den samme fejl, bedes du fortælle os, hvilken episode eller film der ikke kan afspilles. Det kan du gøre ved at bruge vores Kontaktformular (vælg et emne, og vælg derefter E-mail).