Hvordan opsiger jeg HBO Max?

Værd at vide
  • Dit HBO Max-abonnement fornyes automatisk, indtil du opsiger det.
  • Opsigelsestrinnene varierer alt efter udbyder og kan kræve opsigelse mindst 1-2 dage, før din næste faktureringsperiode begynder.
  • Du opsiger ikke dit abonnement ved at slette HBO Max-appen.

HBO Max-abonnementer fås gennem mange udbydere, og opsigelsestrin og tidsfrister varierer alt efter faktureringsudbyder. Gå til trin 2, hvis du ved, hvem der fakturerer dig.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Se Kan du ikke logge ind?

Trin 1: Find ud af, hvem der fakturerer dig

Du kan se, hvem der fakturerer dig, under Indstillinger. Åbn HBO Max, eller gå til HBOMax.com, og tryk på:

• Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk på eller rul til Abonnement.
  • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
  • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre) og derefter Konto.

Her kan du se, hvem der fakturerer dit abonnement. (Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med Voksenprofiler.)

Du kan også tjekke dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement eller spørge din tv- eller mobiludbyder, om de fakturerer dig for HBO Max.

Trin 2: Følg opsigelsestrinnene

Vælg, hvem der fakturerer dig for HBO Max, og følg opsigelsestrinnene:

App-butik

Opsigelsestrinnene varierer alt efter faktureringsudbyder. Du skal muligvis opsige dit abonnement mindst 1-2 dage, før din næste faktureringsperiode begynder. Vælg en app-butik:

Apple iTunes eller App Store

Sådan opsiger du dit abonnement i Indstillinger på din iOS-enhed:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Abonnementer (hvis du bliver bedt om det, logger du på med dit Apple-id).
  4. Find og tryk på dit HBO Max-abonnement. Kan du ikke finde det? Kontrollér, at du er logget ind med det rigtige Apple-id. Du kan få hjælp i Apples artikel Jeg kan ikke finde det abonnement, jeg vil opsige.
  5. Tryk på Opsig abonnement.

Du kan få mere hjælp i Apples artikel Opsig et abonnement.

Du bør få en e-mail fra Apple, som bekræfter opsigelsen. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af faktureringsperioden.

Google Play

Sådan opsiger du dit abonnement:

1. Åbn appen Play Store
    på din Android-mobil eller -tablet. Gå til Googles artikel Opsig abonnement på Google Play for at opsige abonnementet på din computer.
  2. Tryk på ikonet for din profil i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Tryk på HBO Max på listen over abonnementer og derefter Opsig abonnement.

Du kan få mere hjælp i Googles artikel Opsig abonnement på Google Play.

Du bør få en e-mail fra Google Play, som bekræfter opsigelsen. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af faktureringsperioden.

Samsung TV

Sådan opsiger du dit abonnement på nettet:

1. Gå til samsungcheckout.com, og log ind på din Samsung-konto.
  2. Vælg Abonnementer i menuen Købshistorik.
  3. Find dit HBO Max-abonnement, og vælg herefter Opsig.

Når du har opsagt dit abonnement, bør du få en e-mail fra Samsung, som bekræfter opsigelsen. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af faktureringsperioden.

Hvis du har brug for hjælp til at opsige dit abonnement, kan du kontakte os.

Tv- eller mobiludbyder

Log ind på din udbyders websted, gå til udbyderens Hjælpecenter, eller kontakt udbyderen.

Du skal muligvis opsige mindst 1-2 dage, før din næste faktureringsperiode begynder.

HBO Nordic AB (HBOMax.com)

Hvis du faktureres gennem os (HBO Nordic AB), kan du se her, hvordan du opsiger dit abonnement:

Mobil eller tablet
  1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på din profil (øverst til højre). Har du brug for hjælp til at logge ind?
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
  3. Tryk på Administrer abonnement.
  4. Tryk på Opsig abonnement.
  5. Bekræft opsigelsen, og notér dig din udløbsdato.

Når du har opsagt dit abonnement, modtager du en e-mail fra os, som bekræfter opsigelsen. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af faktureringsperioden.

Gå til Skift et HBO-faktureret abonnement for at få mere hjælp.

Computer
  1. Gå til HBOMax.com, og log ind (hvis det kræves). Har du brug for hjælp til at logge ind?
  2. Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
  3. Vælg Administrer abonnement.
  4. Vælg Opsig abonnement.
  5. Bekræft opsigelsen, og notér dig din udløbsdato.

Når du har opsagt dit abonnement, modtager du en e-mail fra os, som bekræfter opsigelsen. Du kan fortsætte med at streame, indtil dit abonnement udløber ved udgangen af faktureringsperioden.

Gå til Skift et HBO-faktureret abonnement for at få mere hjælp.

Årlige abonnementer
Hvis du skifter fra årlig til månedlig fakturering, træder ændringen først i kraft fra din næste faktureringsdato (ved udgangen af din årlige faktureringsperiode). Hvis du ønsker at ændre noget inden udgangen af din årlige faktureringsperiode, er du velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp til at logge ind? Se Kan du ikke logge ind?

Hvis du har spørgsmål om fakturering, kan du se vores Spørgsmål og svar om fakturering.