Hur skaffar jag HBO Max?

Viktigt
Du kanske redan har åtkomst till HBO Max. För att få reda på mer, se Har jag åtkomst till HBO Max?

Sätt att få HBO Max

Om du inte redan har åtkomst till HBO Max kan du få HBO Max här.

HBOMax.com

Registrera dig på din telefon eller dator på HBOMax.com. För mer information, se Hur registrerar jag mig?

Appbutiker

Du kan registrera dig med HBO Max-appen på Android- och Apple-enheter (telefon, surfplatta eller TV).

• Apple App Store
  • Google Play

För hjälp med att registrera dig, se Registrera sig via en appbutik. Om du inte kan skapa ett konto via en appbutik kan du registrera dig på HBOMax.com.

När du skapat ett konto kan du logga in och streama på valfri enhet som stöds.

TV- eller mobilleverantör

Kontakta din TV- eller mobilleverantör och fråga om att lägga till HBO Max. Gå till sidan Välj din leverantör för en lista över TV- och mobilleverantörer som stöds. Du kan även göra följande:

1. Gå till HBOMax.com på din dator.
  2. I det övre högra hörnet väljer du Logga in.
  3. Tryck på Länka leverantör.
  4. Här hittar du en lista över leverantörer som stöder HBO Max.

När du skapat ett konto kan du länka din leverantör och skapa ett HBO Max-konto.