Spørgsmål og svar om fakturering i HBO Max

Her er nogle ofte stillede spørgsmål og svar:

Betaling for HBO Max

Hvor meget koster HBO Max?

HBO Max er tilgængelig fra mange udbydere og priserne varierer fra udbyder til udbyder og fra land til land. For oplysninger om priser, se HBOMax.com.

Er der yderligere gebyrer?

Afhængigt af hvor du bor, kan du blive opkrævet lokale skatter og afgifter. Nogle pengeinstitutter kan tillægge transaktionsgebyrer, hvis du ikke bruger en lokal betalingsmetode. Disse gebyrer opkræves af din bank—kontakt din bank direkte, hvis du har spørgsmål.

Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Hvis du tilmelder dig gennem HBOMax.com, kan du bruge et af følgende kort: Visa, MasterCard og PayPal. Bemærk, at dit kredit- eller betalingskort skal understøtte automatiske tilbagevendende betalinger.

Hvis du abonnerer via...

• TV eller mobiludbyder: Kontakt din udbyder for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder der accepteres.
  • App Store: Tjek din app-butik (Apple eller Google Play) for at finde ud af, hvilke betalingsmetoder der accepteres.
Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode?

Du kan finde ud af, hvordan du ændrer din betalingsmetode, ved at se Skift betaling.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan ændre min betalingsmetode?

Hvis du ikke kan tilføje eller opdatere din betalingsmetode, kan du se Jeg kan ikke ændre betalingsmetode.

Har I gavekort?

Nej, på nuværende tidspunkt har vi ikke HBO Max-gavekort.

Tilbagevendende fakturering

Hvem fakturerer mig?

HBO Max er tilgængelig hos mange udbydere. Din udbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max.

To find your provider:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre). Vælg Abonnement.
    • LG TV eller PlayStation: Vælg ikonet Indstillinger (nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Andet tv-apparat: Vælg din profil (øverst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), og vælg derefter Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige for voksenprofilers.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.

Andre måder at finde din faktureringsudbyder på

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account, og log ind på din konto.
  • Kontoudtog: Tjek dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement. (Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et trådløst abonnement, vil du ikke se en individuel opkrævning for HBO Max.)
Hvornår bliver jeg opkrævet?

Hvis dit abonnement ikke omfatter en gratis prøveperiode, sker din første opkrævning, når du starter dit abonnement. Du betaler for dit abonnement i begyndelsen af hver faktureringsperiode. Herefter vil dit abonnement automatisk blive fornyet hver måned eller hvert år, indtil du opsiger dit abonnement.

Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Åbn HBO , eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre). Vælg Abonnement.
    • LG TV eller PlayStation: Vælg ikonet Indstillinger (nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Andet tv-apparat: Vælg din profil (øverst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), og vælg derefter Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige for voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.
  4. Find din faktureringsudbyder nedenfor:
Hvordan opsiger jeg?

HBO Max-abonnementer fornyes automatisk hver måned eller hvert år, indtil du opsiger det. For oplysninger om opsigelse, se Hvordan opsiger jeg?