Hvorfor er jeg blevet opkrævet betaling, efter at jeg har opsagt mit abonnement?

Hvis du ser en abonnementsopkrævning, efter at du har opsagt dit HBO Max-abonnement, kan det skyldes følgende…

Du har opsagt lige før den automatiske fornyelsesdato

Du kan have opsagt dit abonnement mindre end 24 timer før din næste faktureringsdato. Nogle udbydere opkræver betaling 1 eller 2 dage før din næste faktureringsperiode starter (tidspunktet for denne opkrævning varierer fra udbyder til udbyder).

Vigtigt
Hvis du ser en abonnementsopkrævning, efter at du har opsagt dit abonnement, skal du sikre dig, at dit abonnement faktisk er opsagt (se næste afsnit).

Dit abonnement er stadig aktivt

Hvis du kan se en abonnementsopkrævning, efter at du har opsagt abonnementet, er dit abonnement måske stadig aktivt. Kontrollér, om dit abonnement har en udløbsdato, og/eller om det har status som opsagt.

Du kan tjekke status for dit abonnement ved at finde din faktureringsudbyder nedenfor:

• Apple: Følg Apples trin til opsigelse. Hvis dit HBO Max-abonnement er blevet opsagt, vil der være en slutdato for abonnementet (og der vil ikke være en mulighed for at opsige det).
  • Google Play: Gå til Googles side Abonnementer og log ind på Google-kontoen med dit HBO Max-abonnement. Hvis dit abonnement er blevet opsagt, er der mulighed for at genstarte eller forny abonnementet. Se også: Googles trin til opsigelse.
  • Samsung: Log ind på din Samsung-konto på samsungcheckout.com/ og vælg derefter Abonnementer. i menuen Købshistorik. Find HBO Max, og vælg Opsig abonnement (hvis det er muligt). Se også: Samsungs trin til opsigelse.
  • HBO Nordic AB: Log ind på HBOMax.com/account. Gå til din profil, vælg Abonnement og derefter Administrer abonnement. Hvis dit abonnement er blevet opsagt, men ikke er udløbet, kan du se muligheden for at genoptage dit abonnement (hvis dit abonnement er udløbet, kan du se muligheden for at forny det). Har du brug for hjælp? Se Skift et HBO-faktureret abonnement.
  • Tv eller mobiludbyder: Log ind på din tv- eller mobiludbyderkonto for at tjekke statussen for dit HBO Max-abonnement. Hvis du har brug for hjælp til at gøre dette, skal du kontakte din udbyder.

Hvis du ikke er sikker på, hvem din faktureringsudbyder er (eller hvis de ikke er anført ovenfor), kan du se Hvem fakturerer mig? Når du kender din faktureringsudbyder, kan du vælge dem på siden Sådan opsiger du.

Bekræftelse af opsigelse
Nogle faktureringsudbydere sender dig en e-mail, når du opsiger et abonnement. Tjek din indbakke for en e-mail, der bekræfter opsigelsen af dit HBO Max-abonnement.

Du har mere end ét abonnement

Du kan have flere HBO Max-konti.

Hvis du vil finde flere konti...

Du kan se, om du har mere end én konto, ved at gøre følgende:

1. Åbn HBO Max på alle de enheder, du bruger (telefon, tablet, tv, computer).
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og find eller tryk derefter på Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Konto.
    • Tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  3. Noter din kontomailadresse.

Er du logget ind med flere e-mailadresser?

Hvis du finder mere end én e-mailadresse, har du flere HBO Max-konti. For at løse dette skal du for hver konto gå til Indstillinger for at finde ud af, hvem der fakturerer dig (se Hvem fakturerer mig?).

Når du ved, hvem der fakturerer dig, kan du beslutte, hvilket abonnement du vil opsige (se Hvordan opsiger jeg?).

Kan du ikke finde mere end én konto?

Hvis du er logget ind med den samme konto på alle enheder, og du ser flere opkrævninger hver måned, skal du kontakte os. Når du ringer, skal du sørge for at have følgende oplysninger ved hånden:

• Din HBO Max-mailadresse
  • Oplysninger om opkrævninger på dit kreditkort eller din PayPal-konto