Zašto mi je naplaćeno nakon otkazivanja?

Ako je pretplata naplaćena nakon otkazivanja pretplate za HBO Max, razlog tome može biti...

Otkazano je neposredno pre datuma automatskog obnavljanja

Možda je pretplata otkazana manje od 24 sata pre datuma sledeće naplate. Neki operateri će izvršiti naplatu 1 ili 2 dana pre početka narednog ciklusa naplate (vreme ove naplate zavisi od operatera).

Važno
Ako dobiješ obaveštenje o naknadi za pretplatu nakon otkazivanja pretplate, proveri da je li ti pretplata zaista otkazana (pogledaj sledeći odeljak).

Tvoja pretplata je još uvek aktivna

Ako dobiješ obaveštenje o naknadi za pretplatu nakon otkazivanja, tvoja pretplata je možda još uvek aktivna. Proveri da li tvoja pretplata ima datum isteka i/ili status otkazano.

Da proveriš status svoje pretplate, u nastavku pronađi svog operatera:

  • Apple TV: Prati korake za otkazivanje kompanije Apple. Ako je tvoja pretplata za HBO Max otkazana, postoji datum kraja pretplate (i ne postoji opcija za otkazivanje).
  • Google Play: Idi na Google stranicu Pretplate i prijavi se na Google nalog koji koristiš za pretplatu za HBO Max. Ako je tvoja pretplata otkazana, postoji opcija Ponovo pokreni ili Obnovi. Pogledaj takođe: Koraci za otkazivanje kompanije Google.
  • HBO Europe, s.r.o. ili HBO Nordic AB: Prijavite se na HBOMax.com/account. Idi na svoj Profil, odaberi Pretplata i onda Upravljaj pretplatom. Ako je tvoja pretplata otkazana, ali nije istekla, videćeš opciju nastavi svoju pretplatu (ako je tvoja pretplata istekla, videćeš opciju obnovi). Potrebna ti je pomoć? Pogledaj Promena pretplate koju naplaćuje HBO.
  • Samsung: Prijavi se na svoj Samsung nalog na samsungcheckout.com i onda u meniju Istorija kupovine, odaberi Pretplate. Pronađi HBO Max i odaberi Otkaži pretplatu (ako je dostupno). Pogledaj takođe: Koraci za otkazivanje kompanije Samsung.
  • Operater TV usluga ili mobilni operater: Prijavi se na nalog svog operatera TV usluga ili mobilnog operatera da proveriš status svoje pretplate za HBO Max. Ako ti je potrebna pomoć za ovo, obrati se operateru.

Ako ne znaš ko je tvoj operater (ili nije naveden iznad), pogledaj Kome plaćam. Kada saznaš ko je tvoj operater za naplatu, odaberi ga na stranici Kako otkazati.

Potvrda o otkazivanju
Neki operateri za naplatu šalju elektronsku potvrdu otkazivanja pretplate. Proveri u svom prijemnom sandučetu da li je stigao email sa potvrdom otkazivanja pretplate za HBO Max.

Imaš više od jedne pretplate

Imaš više naloga za HBO Max.

Da pronađeš više naloga...

Da proveriš da li imaš više od jednog naloga, uradi sledeće:

  1. Otvori HBO Max na svakom uređaju koji koristiš (telefon, tablet, TV, računar).
  2. Postupi na sledeći način:
    • Telefon ili tablet: Kliknite na svoj profil (gore desno), na ikonu Podešavanja (zupčanik, gore desno), a onda pronađite ili kliknite na Nalog.
    • Računar: Odaberite svoj profil (gore desno), onda odaberite Podešavanja i pronađite Nalog.
    • TV uređaj: Odaberi ikonu za Podešavanja (zupčanik, dole levo) i onda Nalog.
  3. Zabeleži email adresu svakog naloga.

Da li koristiš više različitih email adresa za prijavu?

Ako pronađeš više od jedne email adrese, onda imaš više HBO Max naloga. Da to ispraviš, za svaki nalog idi na Podešavanja da pronađeš preko koga se naplaćuje (pogledaj Kome plaćam?).

Kada saznaš ko ti naplaćuje pretplatu, možeš da odlučiš koju pretplatu želiš da otkažeš (pogledaj Kako da otkažem?).

Ne nalaziš više od jednog naloga?

Ako koristiš isti nalog na svim uređajima i vidiš više naplata za svaki mesec, kontaktiraj sa nama. Pripremi sledeće informacije:

  • Email adresu za HBO Max
  • Informacije o naknadama na bankovnoj kartici ili PayPal nalogu