Hvorfor ble jeg belastet etter at jeg avsluttet?

Hvis du ser en abonnementsbelastning etter at du avslutter HBO Max-abonnementet ditt, kan årsaken være…

Du avsluttet like før den automatiske fornyelsesdatoen

Du har avsluttet abonnementet ditt mindre enn 24 timer før den neste faktureringsperioden. Noen leverandører belaster deg én til to dager før den neste faktureringsperioden starter (tidspunktet varierer avhengig av leverandør).

Viktig
Hvis du ser en abonnementsbelastning etter at du har avsluttet abonnementet ditt, må du forsikre deg om at abonnementet ditt er avsluttet (se neste del).

Abonnementet ditt er fremdeles aktivt

Hvis du ser en abonnementsbelastning etter at du har avsluttet abonnementet ditt, kan det hende at abonnementet fremdeles er aktivt. Se om abonnementet ditt har en utløpsdato og/eller statusen avsluttet.

Finn faktureringsleverandøren din nedenfor for å sjekke abonnementsstatusen din:

  • Apple: Følg Apples trinn for hvordan du avslutter. Hvis HBO Max-abonnementet ditt ble avsluttet, vil abonnementet ha en avslutningsdato (og du vil ikke se et alternativ for å avslutte).
  • Google Play: Gå til Googles Abonnementer-side og logg inn på Google-kontoen med HBO Max-abonnementet ditt. Hvis abonnementet ditt ble avsluttet, ser du alternativer for å starte det på nytt eller fornye det. Se også: Googles trinn for hvordan du avslutter.
  • HBO Nordic AB: Åpne HBO Max på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Gå til Profil, velg Abonnement og så Administrer abonnement. Hvis abonnementet ditt ble avsluttet, men ikke er utløpt, ser du alternativet for å fortsette abonnementet ditt (du ser et alternativ for å fornye hvis abonnementet ditt er utløpt). Trenger du hjelp? Se Endre et abonnement som faktureres av HBO.
  • TV- eller mobilleverandør: Logg inn på kontoen hos TV- eller mobilleverandøren for å sjekke statusen på HBO Max-abonnementet ditt. Ta kontakt med leverandøren din hvis du trenger hjelp til dette.

Hvis du er usikker på hvem som er leverandøren din (eller du ikke finner dem i listen over), kan du se Hvem fakturerer meg. Når du kjenner til faktureringsleverandøren din, kan du velge dem på siden Hvordan avslutte.

Avslutningsbekreftelse
Noen faktureringsleverandører sender deg en e-post når du avslutter et abonnement. Se etter en e-post som bekrefter at du har avsluttet HBO Max-abonnementet i innboksen din.

Du har mer enn ett abonnement

Du kan ha flere HBO Max-kontoer.

Slik finner du flere kontoer...

Gjør dette for å se om du har mer enn én konto:

  1. Åpne HBO Max på hver enhet du bruker (telefon, nettbrett, TV, datamaskin).
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett), velg Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og så Konto.
    • LG TV eller PlayStation: Velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din øverst til høyre og velg Konto.
    • Annen TV-enhet: Velg profilen din øverst til venstre og velg Konto.
  3. Merk e-postadressen for kontoen din.

Er du logget på med flere e-postadresser?

Hvis du finner mer enn én e-postadresse, har du flere HBO Max-kontoer. Hvis du vil løse dette, må du gå til Innstillinger på hver konto for å finne ut hvem som belaster deg (se Hvem belaster meg?).

Når du vet hvem som belaster deg, kan du bestemme hvilket abonnement du vil avslutte (se Hvordan avslutter jeg abonnementet?).

Finner du ikke mer enn én konto?

Hvis du er logget inn med den samme kontoen på alle enheter og likevel ser flere belastninger hver måned, må du ta kontakt med oss. Husk å ha følgende informasjon for hånden når du ringer:

  • E-postadressen din for HBO Max
  • Informasjon om belastningene på kredittkortet eller PayPal-kontoen din