Hvilke enheder fungerer med HBO Max?

Følgende enheder understøttes af HBO Max.

Vælg en enhedstype

Følgende telefoner og tablets understøttes:

• Apple iPhone, iPad og iPod Touch (med iOS 12.2 eller nyere)
  • Android-telefoner og -tablets (med Android OS 5 eller nyere)

Download HBO Max-appen på din telefon eller tablet og slog ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Tilmeld dig via en app store.

Følgende computere og browsere understøttes:

• PC med Windows 7 eller nyere
  • Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller nyere
  • Google Chromebooks med Chrome-browser version 95 eller nyere

Følgende browsere understøttes:

• Den nyeste version af Chrome eller Firefox
  • Den nyeste version af Microsoft Edge til Windows
  • Safari version 12 eller nyere

Hvis du vil streame på din computer, skal du gå til HBOMax.com og logge ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, kan du se Hvordan tilmelder jeg mig?

Følgende tv-enheder understøttes:

Android TV
  • Android TV med Android OS 5 eller nyere

Download HBO Max-appen på dit Android TV og log ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Tilmeld dig via en app store.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD med den nyeste tvOS-software

Er du ikke sikker på, hvilken model du har? Se Apple TV-modeller. Hvis du har et Apple TV (2. eller 3. generation), kan du se Andre måder at streame på dit tv.

DownloadHBO Max-appen på dit Apple TV og log ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, se Tilmeld dig via en app store.

LG Smart TV
  • LG Smart TV med webOS 3.5 eller nyere

Du kan finde en liste over understøttede LG Smart TV-modeller ved at gå til LG Content Store og søge efter HBO Max. Vælg derefter Enhedskompatibilitet og log ind med dit LG-bruger-id for at se, om dit tv er kompatibelt.

Download HBO Max-appen på dit LG Smart TV og log ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, kan du se Hvordan tilmelder jeg mig?

PlayStation 4 og PlayStation 5

Download HBO Max-appen på din PlayStation-konsol og log ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, kan du se Hvordan tilmelder jeg mig?

Samsung TV (2016-modeller og nyere)
Åbn Samsung Smart Hub på din Samsung TV, vælg Apps, og derefter søge HBO Max. Hvis HBO Max ikke findes i Samsung appbutik, understøttes dit Samsung TV muligvis ikke.
Xbox One og Xbox Series X|S

Download HBO Max-appen på din Xbox-konsol og log ind. Eller hvis du skal tilmelde dig, kan du se Hvordan tilmelder jeg mig?

Andre måder at streame på dit tv

Hvis du ikke har en af de enheder, der er nævnt ovenfor, kan du finde andre måder at streame på dit tv på: