HBO Max-abonnementer kan fås via mange udbydere, og trinnene for at ændre betalingsmetode varierer alt efter faktureringsudbyderen. Din faktureringsudbyder er den, du har tilmeldt dig gennem, eller som fakturerer dig for HBO Max.

Hvem fakturerer mig?

Du kan finde din faktureringsudbyder ved at gøre følgende:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige via Voksenprofiler.
    • tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem.
  4. For at finde ud af, hvordan du ændrer din betalingsmetode, skal du vælge din udbyder nedenfor.

Andre måder at finde din faktureringsudbyder på

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og log ind på din konto.
  • Kontoudtog: Tjek dit kontoudtog for at se, om du har betalt et HBO Max-abonnement. (Hvis dit abonnement er en del af en tv-pakke eller et mobilabonnement, vil du ikke se en individuel opkrævning for HBO Max).

Skift betalingsmetode

Her kan du se, hvordan du ændrer betalingsmetode, hvis du faktureres gennem os (HBO Nordic AB):

Telefon eller tablet

Gør følgende på din telefon eller tablet:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på din profil (øverst til højre). Kan du ikke logge ind?
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
  3. Tryk på Administrer abonnement. Hvis Administrer abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og finde dem i afsnittet Tredjepartsfaktureringsudbydere nedenfor.
  4. Tryk på Rediger betalingsmetode.
  5. Rediger dine betalingsoplysninger, og vælg Gem.
  6. Din bank kan kræve, at du bekræfter din identitet hos 3D-Secure, før de godkender transaktionen. Hvis du har problemer med 3D-Secure, skal du kontakte din bank.

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt til din næste abonnementsopkrævning.

Betalingsfejl
Hvis du får en fejl eller ikke kan gemme din betalingsmetode, kan du finde flere oplysninger under Kan ikke ændre betalingsmetode.
Computer

Gør følgende på din computer:

1. Gå til HBOMax.com på din computer, og log ind (hvis det er nødvendigt). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
  3. Vælg Administrer abonnement. Hvis Administrer abonnement ikke er tilgængeligt, skal du notere dig, hvem dit abonnement faktureres gennem, og finde dem i afsnittet Tredjepartsfaktureringsudbydere nedenfor.
  4. Vælg Rediger betalingsmetode.
  5. Rediger dine betalingsoplysninger, og vælg Gem.
  6. Din bank kan kræve, at du bekræfter din identitet hos 3D-Secure, før de godkender transaktionen. Hvis du har problemer med 3D-Secure, skal du kontakte din bank.

Dine opdaterede betalingsoplysninger vil blive brugt til din næste abonnementsopkrævning.

Betalingsfejl
Hvis du får en fejl eller ikke kan gemme din betalingsmetode, kan du finde flere oplysninger under Kan ikke ændre betalingsmetode.

Hvis du bliver faktureret gennem os (HBO Nordic AB), kan du også ændre din betalingsmetode ved at logge ind på HBOMax.com/account.

Tredjepartsfaktureringsudbydere

Trinnene for betalingsændring varierer alt efter faktureringsudbyderen. For at finde ud af, hvordan du ændrer dine betalingsoplysninger, kan du finde din faktureringsudbyder nedenfor:

Hvis du har problemer med at ændre din betalingsmetode, kan du kontakte din faktureringsudbyder for at få hjælp.

Hvis du har spørgsmål om fakturering, kan du se vores Spørgsmål og svar om fakturering.