Feilsøk HBO Max på datamaskinen din

Hvis videoer bufrer, kan du se HBO Max laster sakte, bufrer eller stopper.

Den høyeste oppløsningen som støttes av HBOMax.com er 1080p. Hvis videooppløsningen din er høyere enn 1080p, kan det hende at videoer ikke spilles av i fullskjerm eller beskjæres. Prøv å endre skjermoppløsningen din for å løse dette problemet.

Her er noen ting du kan prøve hvis du har problemer med å spille av videoer på datamaskinen din:

Oppdater nettleseren din

Forsikre deg om at du bruker en støttet nettleser. Se Støttede nettlesere.

Hvis nettleseren din støttes, oppdaterer du den til den nyeste versjonen. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du ette 'oppdater' + og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. "oppdater Chrome").

Test tilkoblingen din

Åpne et nettleservindu og søk etter 'Internett-hastighetstest.' for å gjøre dette. Utfør så en hastighetstest. Nedlastingshastigheten din må være minst 5 Mbps. Hvis videoer bufrer, kan du se HBO Max laster sakte, bufrer eller stopper.

Logg av og start datamaskinen din på nytt
  1. Velg profilen din (øverst til høyre) på HBOMax.com og velg Logg ut.
  2. Lukk nettleseren og start datamaskinen din på nytt.
  3. Gå tilbake to HBOMax.com, logg inn og prøv å strømme på nytt.
Endre innstillingene for automatisk avspilling

Endre nettleserinnstillingene til å tillate automatisk avspilling for nettstedet play.hbomax.com. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter 'automatisk avspilling' og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. 'automatisk avspilling Chrome').

Safari på Mac

Hvis du bruker Safari 11 eller nyere på Mac, kan du prøve disse trinnene:

1. Åpne Safari-nettleseren og gå til: HBOMax.com.
  2. Velg Innstillinger for dette nettstedet i Safari-menyen.
  3. Hold markøren over Automatisk avspilling og velg Tillat automatisk avspilling av alt.
  4. Last inn siden på nytt (hold nede Alternativ- og Kommando-tasten og trykk så på R).

Hvis du fremdeles har problemer med å spille av videoer, kan du oppdatere macOS (som inkluderer Safari-nettleseren) til den nyeste versjonen som datamaskinen din kan bruke. Se Apples artikkel Oppdater Macen for å finne ut hvordan du går frem.

Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser.

Hvis du ikke har problemer med en annen nettleser, kan du kontrollere nettleserkonfigurasjonen din:

• Forsikre deg om at tredjepartsinformasjonskapsler er aktivert
  • Deaktiver programvare som blokkerer annonser.
  • Slå av privat- eller inkognito-modus.
  • Deaktiver nettlesertillegg, -utvidelser og -miniprogrammer.
Tøm hurtigbufferen og åpne nettleseren på nytt
  1. Tøm nettleserens hurtigbuffer. Søk etter 'tøm hurtigbuffer' i nettleserens hjelpesenter for å finne ut hvordan du går frem.
  2. Lukk og åpne nettleseren på nytt.
  3. Logg inn på HBOMax.com og prøv å spille av en video.
Spill av i fullskjerm
Når du starter å spille av en video, flytter du musen nederst til høyre og klikker på fullskjermikonet (piler som peker utover). Klikk på fullskjermikonet igjen eller trykk på Esc-tasten for å gå ut av fullskjermmodus.

Flere feilsøkingstrinn for nettlesere

Se også: Hvorfor vises svarte stolper rundt videoen?