Slik løser du inn en HBO Max-kampanjekode

Viktig
  • Kampanjekoder for forhåndsbetalte kampanjer og gratis prøveperioder med en varighet på mer enn 7 dager kan ikke løses inn med en eksisterende konto.
  • Hvis du tidligere har løst inn et kampanjetilbud eller en gratis prøveperiode, kan det hende at du ikke kvalifiserer for ytterligere kampanjetilbud.

Slik løser du inn en HBO Max-kampanjekode:

1. Gå til HBOMax.com/redeem på telefonen eller nettbrettet ditt.
  2. Skriv inn kampanjekoden din og velg Få kampanje. Hvis du har problemer med å løse inn koden, kan du se Kan ikke løse inn kampanjekode.
  3. Du ser kampanjeinformasjonen med blant annet faktureringsperiode, pris og kampanjeperiode.
    Merk Hvis du endrer abonnementet ditt (månedlig eller årlig), mister du fordelene til kampanjekoden.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Ny abonnent: Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett konto.
      E-post allerede i bruk?
      Dette betyr at en konto med e-postadressen du oppga allerede eksisterer. Velg Logg inn-koblingen og logg inn på kontoen din. Noen kampanjekoder kan ikke løses inn med en eksisterende konto.
    • Tilbakevendende abonnent: Velg Logg inn øverst til høyre og logg inn på kontoen din.
      Merk Kampanjekoder for forhåndsbetalte kampanjer og gratis prøveperioder med en varighet på mer enn 7 dager kan ikke løses inn med en eksisterende konto.
  5. Legg til betalingsinformasjonen din. Abonnementet ditt fornyes automatisk og gjentakende til den aktuelle abonnementsprisen (pluss aktuell mva.) når kampanjeperioden utløper frem til du avslutter abonnementet.
  6. Velg Start-knappen.
  7. Velg Kom i gang og du kan begynne å strømme!

Nå kan du logge inn og strømme på alle favorittenhetene (logg inn med e-postadressen og passordet ditt for kontoen din fra trinn 4).

Kan ikke løse inn kampanjekode

Kan ikke løse inn kampanjekode for et abonnement

Dette betyr at abonnementet du har valgt (månedlig eller årlig) ikke samsvarer med kampanjekodens faktureringsperiode. Du kan enten beholde abonnementet du har valgt eller bruke koden for faktureringsperioden som kampanjen gjelder for.

Merk Kampanjekoder for forhåndsbetalte kampanjer og gratis prøveperioder med en varighet på mer enn 7 dager kan ikke løses inn med en eksisterende konto.

E-post allerede i bruk

Dette betyr at en konto med e-postadressen du oppga allerede eksisterer. Velg Logg inn-koblingen og logg inn på kontoen din.

Merk Kampanjekoder for forhåndsbetalte kampanjer og gratis prøveperioder med en varighet på mer enn 7 dager kan ikke løses inn med en eksisterende konto.

Ugyldig kode

Prøv å skrive inn kampanjekoden på nytt. Hvis du har bekreftet koden og fremdeles ser denne feilmeldingen, kan du ta kontakt med oss.

Koden er utløpt

Kampanjekoder kan ikke løses inn når innløsningsperioden er utløpt. Se etter innløsningsperioden på kampanjeinformasjonen eller -kortet. Hvis kampanjekoden din er innenfor innløsningsperioden, kan du ta kontakt med oss.

Kvalifiserer ikke for denne kampanjen

Denne feilen betyr:

• Kampanjekoder for forhåndsbetalte kampanjer og gratis prøveperioder med en varighet på mer enn 7 dager kan ikke løses inn med en eksisterende konto.
  • Hvis du tidligere har løst inn et kampanjetilbud eller en gratis prøveperiode for HBO Max, kan det hende at du ikke kvalifiserer for ytterligere kampanjer. Hvis du ikke tidligere har løst inn et kampanjetilbud eller en gratis prøveperiode for HBO Max, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp.
Koden er allerede løst inn

Denne koden ble allerede løst inn. Hvis du tror at dette er feil, kan du ta kontakt med oss.

Koden er ikke gyldig

Se vilkårene for kampanjetilbudet for å kontrollere at du kvalifiserer for tilbudet. Hvis du kvalifiserer for tilbudet, kan du ta kontakt med oss.

Kampanjen har ikke startet

Kontroller kampanjeinformasjonen for kampanjekoden for å forsikre deg om at innløsningsperioden har startet. Hvis innløsningsperioden har startet og du får denne feilen, kan du ta kontakt med oss.