Hvordan avslutter jeg HBO Max?

Dette må du vite
  • HBO Max-abonnementet ditt fornyes automatisk frem til du avslutter det.
  • Avslutt 1-2 dager før den neste faktureringsperioden starter (dette varierer avhengig av leverandør).
  • Du kan fortsette å strømme frem til faktureringsperioden utløper når du avslutter abonnementet ditt
  • Abonnementet ditt avsluttes ikke hvis du avinstallerer HBO Max-appen.

Mange leverandører tilbyr abonnementer på HBO Max, og trinnene for hvordan du avslutter varierer avhengig av faktureringsleverandør. Faktureringsleverandøren er leverandøren du registrerte deg hos eller som belaster deg for HBO Max.

Hvem belaster meg?

Gjør dette for å finne faktureringsleverandøren din:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Her kan du se hvem som belaster deg for abonnementet ditt.
  4. Velg leverandøren din nedenfor for å finne ut hvordan du avslutter abonnementet ditt.

Andre metoder du kan bruke til å finne faktureringsleverandøren din:

• HBOMax.com/account: Gå til HBOMax.com/account og logg inn på kontoen din.
  • Kontoutskrift: Se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. (Hvis abonnementet ditt er en del av en TV- eller datapakke, kan det hende at du ikke ser en egen belastning for HBO Max.)

Avslutt abonnementet ditt

Hvis du belastes av oss (HBO Nordic AB), kan du gjøre dette for å avslutte:

HBO Max-mobilappen

Gjør dette på en telefon eller et nettbrett:

1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet, og trykk deretter på profilen din (øverst til høyre). Kan du ikke logge inn?
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
  3. Trykk på Administrer abonnement. Hvis Administrer abonnement ikke er tilgjengelig, kan du merke deg hvem abonnementet faktureres gjennom og finne dem i delen Tredjeparts faktureringsleverandører nedenfor.
  4. Trykk på Avslutt abonnement.
  5. Bekreft avslutningen og legg merke til utløpsdatoen. Du kan fortsatt strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.
Datamaskin

Gjør dette på en datamaskin:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og logg inn (om nødvendig. Kan du ikke logge inn?
  2. Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
  3. Velg Administrer abonnement. Hvis Administrer abonnement ikke er tilgjengelig, kan du merke deg hvem abonnementet faktureres gjennom og finne dem i delen Tredjeparts faktureringsleverandører nedenfor.
  4. Velg Avslutt abonnement.
  5. Bekreft avslutningen og legg merke til utløpsdatoen. Du kan fortsatt strømme frem til abonnementet utløper på slutten av faktureringsperioden.
Årlige abonnementer
Hvis du bytter fra årlig til månedlig fakturering, vil endringen ikke tre i kraft før neste faktureringsdato (ved slutten av den årlige faktureringsperioden). Hvis du vil gjøre endringer i løpet av den årlige faktureringsperioden, vennligst kontakt oss.

Tredjeparts faktureringsleverandører

Trinnene for hvordan du avslutter varierer avhengig av leverandør. Finn faktureringsleverandøren din nedenfor for å finne ut hvordan du avslutter abonnementet ditt:

• Apple iTunes eller App Store
  • Google Play
  • Samsung TV
  • TV- eller mobilleverandør: Logg inn på TV-leverandørens nettsted, gå til leverandørens hjelpesenter eller ta kontakt med TV-leverandøren din.
  • Annen leverandør: Gå til leverandørens hjelpesenter eller ta kontakt med leverandøren.

Se Spørsmål om fakturering hvis du har spørsmål om fakturering.

Kan ikke logge inn og vil avslutte

Hvis du ikke kan logge inn, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt eller logge inn på en annen enhet. Du kan også se etter en abonnementsbelastning for HBO Max på kontoutskriften din. Når du vet hvem som belaster deg, kan du finne dem i listen over. Men hvis abonnementet ditt er en del av en TV- eller datapakke, kan det hende at du ikke ser en egen belastning for HBO Max.