Hvordan sier jeg opp HBO Max?

Greit å vite
  • HBO Max-abonnementet ditt blir automatisk fornyet til du sier det opp.
  • Hvordan du sier opp, avhenger av leverandør, men det kan være nødvendig å si opp minst 1–2 dager før neste betalingstrekk.
  • Du kan ikke si opp abonnementet ditt ved å slette HBO Max-appen.

HBO Max-abonnement tilbys av flere leverandører, og oppsigelsesprosessen og -tidsfristene avhenger av den som fakturerer deg. Hvis du vet hvem som fakturerer deg kan du gå til trinn 2.

Trenger du hjelp til å logge inn? Se får du ikke logget inn?

Trinn 1: Finn ut hvem som fakturerer deg.

Dette finner du ut i innstillingene. Åpne HBO Max eller gå til HBOMax.com. Deretter:

• På mobil eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), deretter innstillinger-ikonet (tannhjulikonet øverst til høyre), og trykk eller skroll til abonnement.
  • På PC: Klikk på profilen din (øverst til høyre), deretter innstillinger, og finn abonnement.
  • På TV: Velg innstillingerikonet (tannhjulikonet nederst til venstre), og deretter konto.

Der kan du se hvem som fakturerer deg for abonnementet. (Abonnementsopplysninger er kun tilgjengelig i voksenprofiler.)

Du kan også se etter HBO Max-abonnementstrekk på kontoutskriften din eller spørre TV- eller mobilleverandøren om de fakturerer deg for HBO Max.

Trinn 2: Følg oppsigelsesprosessen

Velg den som fakturerer deg for HBO Max og følg dennes oppsigelsesprosess:

App-butikk

Oppsigelsesprosessen avhenger av den som fakturerer deg. Det kan være nødvendig å si opp minst 1–2 dager før neste betalingstrekk. Velg en app-butikk:

Apple iTunes eller App Store

Slik sier du opp abonnementet i iOS-innstillingene:

1. Åpne innstillingene på iPhonen eller iPaden din.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på abonnementer (logg inn med Apple-ID hvis du blir bedt om dette).
  4. Finn og trykk på HBO Max-abonnementet. Finner du det ikke? Pass på at du har logget inn med riktig Apple-ID. Gå til Apples artikkel om hvordan du finner og sier opp abonnementer for å finne ut mer.
  5. Trykk på avslutt abonnement.

Gå til Apples artikkel om oppsigelse av abonnement for å finne ut mer.

Du skal få en e-post fra Apple som bekrefter oppsigelsen. Du kan strømme til abonnementet utløper.

Google Play

Slik sier du opp abonnementet ditt:

1. Åpne Play Store-
    appen på Android-telefonen eller -nettbrettet. For å si opp på PC, går du til Googles artikkel om abonnementsoppsigelse på Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på betalinger og abonnementer, og deretter abonnementer.
  4. Trykk på HBO Max i abonnementslisten, og deretter avslutt abonnement.

Gå til Googles artikkel om abonnementsoppsigelse på Google Play for å finne ut mer.

Du skal få en e-post fra Google Play som bekrefter oppsigelsen. Du kan strømme til abonnementet utløper.

Samsung TV

Slik sier du opp abonnementet på nett:

1. Gå til samsungcheckout.com og logg inn på Samsung-kontoen din.
  2. Velg abonnementer fra kjøpshistorikkmenyen.
  3. Finn HBO Max-abonnementet og velg avslutt abonnement.

Du skal få en e-post fra Samsung som bekrefter oppsigelsen. Du kan strømme til abonnementet utløper.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp til å si opp abonnementet.

TV- eller mobilleverandør

Logg inn på leverandørens nettsted og se eller kontakt brukerstøtte.

Det kan være nødvendig å si opp minst 1–2 dager før neste betalingstrekk.

HBO Nordic AB (HBOMax.com)

Hvis du faktureres av (HBO Nordic AB), sier du opp slik:

Mobil eller nettbrett