"Sisältö ei käytettävissä" -viesti

Jos saat "Sisältö ei käytettävissä" -virheviestin yrittäessäsi katsoa jotakin, kokeile seuraavia vaiheita:

Vaihe 1: Toista eri ohjelmaa tai elokuvaa

Kokeile toistaa eri ohjelmaa tai elokuvaa samalla laitteella.

Jos saat saman virheilmoituksen, valitse käyttämäsi laite alta ja kokeile vianmääritysvaiheita:

Muussa tapauksessa kokeile seuraavaa vaihetta.

Vaihe 2: Kokeile toista laitetta

Yritä toistaa ohjelmaa tai elokuvaa, jota ei voi toistaa, toisella tuetulla laitteella.

Jos saat saman virheilmoituksen, kerro meille, mitä jaksoa tai elokuvaa ei voi toistaa. Käytä tätä varten yhteydenottolomakettamme (alitse aihe ja valitse sitten Sähköposti).