Ohjelma tai sisältö ei ole saatavilla -virhe

Jos näet Ohjelma tai sisältö ei ole saatavilla -virheviestin, kokeile tätä:

Vaihe 1: Toista eri ohjelmaa tai elokuvaa

Kokeile toistaa eri ohjelmaa tai elokuvaa samalla laitteella.

Jos saat saman virheilmoituksen, valitse käyttämäsi laite alta ja kokeile vianmääritysvaiheita:

Muussa tapauksessa kokeile seuraavaa vaihetta.

Vaihe 2: Kokeile toista laitetta

Yritä toistaa ohjelmaa tai elokuvaa, jota ei voi toistaa, toisella tuetulla laitteella.

Jos näet saman virheviestin, ota meihin yhteyttä ja kerro, minkä jakson tai elokuvan toistaminen ei onnistu.