Titel of content niet beschikbaar-foutmelding

Als je de foutmelding krijgt dat een titel of content niet beschikbaar is, probeer dan een van de volgende stappen:

Stap 1: Een ander programma of andere film afspelen

Speel een ander programma of andere film af op hetzelfde apparaat.

Krijg je dezelfde foutmelding? Kies het apparaat dat je gebruikt hieronder en volg de stappen om het probleem op te lossen:

Is het probleem nog niet opgelost? Zie dan de volgende stap.

Stap 2: Een ander apparaat gebruiken

Speel programma's en films die niet afspelen af op een ander ondersteund apparaat.

Krijg je dezelfde foutmelding, neem dan contact met ons op om ons te laten weten welke aflevering of film niet kan worden afgespeeld.