De melding 'Content niet beschikbaar'

Als je de foutmelding 'Content niet beschikbaar' krijgt als je een titel wilt kijken, volg dan deze stappen:

Stap 1: Een ander programma of andere film afspelen

Speel een ander programma of andere film af op hetzelfde apparaat.

Krijg je dezelfde foutmelding? Kies het apparaat dat je gebruikt hieronder en volg de stappen om het probleem op te lossen:

Is het probleem nog niet opgelost? Zie dan de volgende stap.

Stap 2: Een ander apparaat gebruiken

Speel programma's en films die niet afspelen af op een ander ondersteund apparaat.

Krijg je dezelfde foutmelding? Laat ons dan weten welke aflevering of film niet afspeelt. Gebruik hiervoor ons Contactformulier (Kies een onderwerp en kies dan E-mail).