Ohjelmien ja elokuvien lataaminen

Voit ladata ohjelmia ja elokuvia puhelimeen tai tablettiin ja katsoa niitä myöhemmin, kun olet offline-tilassa.

Kuinka lataan ohjelman tai elokuvan?

Jos haluat ladata jotakin, tarvitset seuraavat:

Tässä latausohjeet:

1. Avaa HBO Max -sovellus puhelimella tai tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään ja laitteesi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Lataaminen on oletusarvoisesti rajoitettu Wi-Fi-yhteyteen. Jos haluat muuttaa tätä, katso kohtaa Lataus matkapuhelinverkon kautta.
  3. Valitse jakso tai elokuva, jonka haluat ladata. Useimmat ohjelmat ja elokuvat ovat ladattavissa.
  4. Napauta latauskuvaketta (alaspäin osoittava nuoli).
  5. Ympyrä osoittaa latauksen etenemisen. Voit keskeyttää lataamisen ja jatkaa sitä napauttamalla tätä kuvaketta. Jos haluat nähdä latauksen etenemisen, voit myös napauttaa profiilikuvaketta ja sitten kohtaa Lataukset.

Tililläsi voi olla kerrallaan enintään 30 latausta (vanhentuneita nimikkeitä ei lasketa mukaan). Tämä koskee kaikkia profiileja ja laitteita.

Kun aloitat latauksen katselun, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun ennen sen vanhentumista. Kun lataus on vanhentunut, voit uusia tai poistaa sen.

• Ääni ja tekstitys. Voit valita äänen ja tekstityksen kielen aloittaessasi katselun. Joidenkin ohjelmien ja elokuvien kohdalla sinun on ehkä valittava kieli ennen lataamista.
  • Kopiot. Tililläsi voi olla enintään 5 kopiota samasta ohjelmasta tai elokuvasta (kaikilla profiileilla ja laitteilla).
  • Tallennus SD-kortille. Lataamasi nimikkeet tallennetaan laitteen sisäiseen tallennustilaan (latauksia ei voi tallentaa SD-kortille).
Missä lataukseni ovat?

Voit katsoa latauksiasi seuraavasti:

• Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja napauta sitten kohtaa Lataukset (sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit katsoa/toistaa latauksiasi).

Latauksen katseleminen:

• Napauta profiilikuvaketta, napauta Lataukset ja napauta sitten jonkin latauksen toistokuvaketta (kolmiota).

Voit toistaa lataamiasi ohjelmia ja elokuvia, kun matkustat ulkomaille. Katso lisätietoja kohdasta HBO Maxin suoratoisto matkustettaessa.

• Kuinka monta? Tililläsi voi olla yhteensä 30 latausta (kaikilla profiileilla ja laitteilla). Kun tililläsi on 30 latausta, sinun on poistettava laitteelta latauksia, ennen kuin voit ladata jotakin. Jos haluat katsoa, millä mobiililaitteilla tiliäsi on käytetty, siirry profiiliisi ja valitse Hallinnoi laitteita.
  • Vanhentuminen. Katsomattomat lataukset vanhentuvat 30 päivän tai 48 tunnin kuluttua katselun aloittamisesta (tai kun ohjelma tai elokuva poistuu HBO Max -palvelusta). Kun lataus on vanhentunut, voit uusia tai poistaa sen.
  • Lukkokuvake. Kun siirryt kohtaan Lataukset, näet kaikki laitteellasi olevat lataukset riippumatta siitä, millä profiililla lataus aloitettiin. Lasten profiileilla ei voi katsella latauksia, jotka on estetty lapsilukoilla (näissä latauksissa näkyy lukkokuvake).
Eikö latauksen toisto onnistu?

Jos latauksen toistamisessa on ongelmia, kokeile seuraavaa:

1. Kun laitteesi on yhdistetty Internetiin, napauta profiilikuvaketta varmistaaksesi, että olet kirjautunut sisään.
  2. Sulje HBO Max -sovellus.
  3. Ota puhelimella tai tabletilla lentotila käyttöön tai poista Wi-Fi-yhteys käytöstä.
  4. Avaa HBO Max. Sinut viedään Lataukset-sivulle.
  5. Napauta jonkin latauksen toistokuvaketta (kolmiota).
Voinko vaihtaa latauslaatua?

Ohjelmat ja elokuvat ladataan laitteellesi oletusarvoisesti parhaalla mahdollisella laadulla.

Latauslaadun vaihtaminen:

1. Napauta profiilikuvaketta ja sitten asetuskuvaketta (vasemmasta yläkulmasta).
  2. Napauta Videoasetukset.
  3. Napauta Latauslaatu ja tee sitten valinta:
    • Paras laatu: Lataa parhaalla laadulla (suuremmat tiedostot, pidempi latausaika).
    • Nopein lataus: Lataa heikommalla laadulla (pienemmät tiedostot, lyhyempi latausaika).

Latauslaatu-asetus koskee kaikkia puhelimesi tai tablettisi profiileja. Paras latauslaatu on 1080p.

Kuinka uusin latauksen?

Kun lataus vanhentuu, sinun on uusittava se, ennen kuin voit katsoa sitä.

Latauksen uusiminen:

1. Napauta profiilikuvaketta ja napauta sitten Lataukset.
  2. Napauta vanhentuneen latauksen vieressä olevaa !-kuvaketta ja napauta sitten Uudista (latauksen uusiminen edellyttää Internet-yhteyttä).

Miksi lataukseni vanhentui?

• Katsomattomat lataukset vanhentuvat 30 päivän kuluttua lataamisesta (tai kun ohjelma tai elokuva poistuu HBO Max -palvelusta). Jos haluat tietää, milloin latauksesi vanhentuvat, siirry latauslistaasi.
  • Kun aloitat latauksen katselun, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun ennen sen vanhentumista.
  • Voit uusia latauksen useita kertoja. Lataukset, jotka eivät ole enää saatavilla HBO Max -palvelussa, vanhentuvat automaattisesti, eikä niitä voi uusia.
Kuinka poistan latauksia?

Latauksen poistaminen:

1. Napauta profiilikuvaketta ja napauta sitten Lataukset.
  2. Napauta Muokkaa.
  3. Poista lataus napauttamalla sen vieressä olevaa X-kirjainta. Jos haluat poistaa kaikki latauksesi, napauta Tyhjennä kaikki.
  4. Kun muokkaus on tehty, napauta Valmis.