Saan HDCP-virheilmoituksen

HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) on järjestelmä, joka on suunniteltu suojaamaan digitaalista sisältöä luvattomalta kopioinnilta.

Kokoonpanosi (laitteet, kaapelit, sovittimet ja ohjelmistoajurit) on oltava HDCP 2.1+ -yhteensopiva, jotta HBO Maxia voi suoratoistaa. Jos kokoonpanosi ei ole HDCP 2.1+ -yhteensopiva, saat HDCP-virheen yrittäessäsi suoratoistaa jotakin.

Mitä voin tehdä?

Valitse käyttämäsi laite:

TV, puhelin tai tabletti
4K HDR
Osaa elokuvista voi suoratoistaa 4K-tekniikalla tietyillä laitteilla. Katso lisätietoja kohdasta Katso 4K HDR -tekniikalla.

Jos saat HDCP-virheilmoituksen, kokeile näitä ohjeita:

1. Jos käytät suoratoistomediasoitinta (kuten Apple TV:tä), irrota sen virtajohto, odota hetki ja kytke se takaisin. Avaa sitten HBO Max ja yritä taas toistaa videota.
  2. Irrota HDMI-kaapelin molemmat päät ja liitä ne uudelleen.
  3. Kokeile toista HDMI 2.0+ -kaapelia.
  4. Kokeile kääntää HDMI-kaapelin päät toisin päin.
  5. Kokeile television toista HDMI-liitäntää.
  6. BOhita vastaanottimesi tai stereolaitteesi liittämällä suoratoistolaite suoraan televisioon.

Jos saat edelleen HDCP-virheviestin, varmista, että kaikki laitekokoonpanosi osat (mukaan lukien digisovittimet, kaapelit, sovittimet, televisio tai näyttö ja äänentoistolaitteet) ovat HDCP 2.1+ -yhteensopivia (HDCP 2.2:ta tarvitaan nimikkeiden toistamiseen 4K HDR -tekniikalla). Saat laitettasi koskevia lisäohjeita laitteen asiakirjoista tai asiakastuesta.

Tietokone

Jos saat HDCP-virheilmoituksen, kokeile näitä ohjeita:

1. Tarkista, onko selaimellesi saatavana päivitys. Löydät ohjeet tähän hakemalla Internetistä sanalla päivitys + selaimen nimi (esim. "päivitys Chrome"). Katso kohtaa Tuetut selaimet.
  2. Poista selaimen liitännäiset ja lisäosat käytöstä. Sulje sitten selaimesi ja avaa se uudelleen, ennen kuin kokeilet toistaa videota uudelleen.
  3. Jos tietokoneessasi on useita näyttöjä, kokeile HBO Maxin suoratoistoa ensisijaisella näytölläsi.
  4. Kokeile ohjeita Puskuroituminen tai keskeytyminen -sivulta.
  5. Kokeile toista selainta.

Jos saat edelleen HDCP-virheviestin, varmista, että sovittimet, näytönohjain, ohjelmistot, ajurit, videokaapelit ja näytöt ovat kaikki HDCP 2.1+ -yhteensopivia.