Max saapuu toukokuussa

HBO Maxista tulee Max 21.5.2024.

Tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää:

Mikä on Max?

Max tuo yhteen kaikki suosikkisi HBO Maxilta – mukaan lukien Warner Bros., Cartoon Network ja DC-universumi – sekä odotettua liveurheilua ja huippukanavia kuten TV5, Discovery ja TLC. Lisäksi näet Pariisin olympialaiset 2024 kokonaan kaikilla Max-tilauksilla!

Katso, mitä tuleman pitää, osoitteesta max.com.

Miten Max eroaa HBO Maxista?

Max pitää sisällään entistäkin laajemman valikoiman ohjelmia eri genreistä, kuten true crime, dokumentit, reality, ruoka, perhe ja koti, sekä suoria lähetyksiä urheilutapahtumista:

Nämä löydät Maxilta:

• HBO Maxin parhaat: katso ikonisia sarjoja, hittileffoja ja paljon muuta HBO:lta, Warner Brosilta, Cartoon Networkilta ja DC-universumista.
  • Discovery-suosikit: näe muun muassa huippuohjelmia tosielämästä.

Tällaisia muutoksia on luvassa:

• uudistunut yksilöinti ja kehittynyt hakutoiminto
  • parempi suorituskyky
  • näppärämpi sisäänkirjautuminen ja käyttökokemus
  • PIN-koodit aikuisten ja lasten profiileihin
  • uusia hubeja, myös genret.
Muuttuvatko nykyisten tilausten hinnat?

Jos olet tilannut HBO Maxin sovelluskaupasta tai suoraan meidän kauttamme (osoitteessa HBOMax.com), saat jatkossakin käyttää tämänhetkisen tilauksesi ominaisuuksia ja toimintoja nykyiseen hintaan.

Jos taas hankit tilauksen internet-, mobiili- tai tv-palveluntarjoajalta, saat tietoa mahdollisesta hinnanmuutoksesta kyseiseltä palveluntarjoajalta.

Max-hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan ja tilauksen mukaan. Lue lisää hinnoista osoitteesta max.com.

Tuleeko tilauksiin muutoksia?

Jos olet tilannut HBO Maxin sovelluskaupasta tai suoraan meidän kauttamme (osoitteessa HBOMax.com), saat jatkossakin käyttää tämänhetkisen tilauksesi ominaisuuksia ja toimintoja nykyiseen hintaan. Kerromme etukäteen, jos tilauksen ominaisuuksiin tulee muutoksia tulevaisuudessa.

Jos taas hankit tilauksen internet-, mobiili- tai tv-palveluntarjoajalta, saat tietoa mahdollisista tilausmuutoksista kyseiseltä palveluntarjoajalta.

Palveluun tulee nämä kolme perustilausta:

• Basic (mainoksilla):
    • Katso kahdella laitteella yhtä aikaa.
    • Käytettävissä on Full HD 1080 -resoluutio.
    • Näe kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista.
  • Standard:
    • Katso kahdella laitteella samanaikaisesti.
    • Käytettävissä on Full HD 1080 -resoluutio.
    • Näe kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista.
    • Saat jopa 30 latausta ilman nettiyhteyttä.
  • Premium:
    • Katso neljällä laitteella samanaikaisesti.
    • Käytettävissä on 4K UHD ja Dolby Atmos (kun saatavilla).
    • Näe kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista.
    • Saat jopa 100 latausta ilman nettiyhteyttä (rajoitukset ovat voimassa).

Jos tilauksessa on kanavia ja livesisältöä, niissä on mainoksia. Basic (mainoksilla) ei sisällä kaikkea. Tallenteissa voi näkyä sponsoroitua sisältöä ja tuotesijoittelua.

Lisäksi valittavaksi tulee uusi urheiluun keskittyvä lisäpalvelu, jonka voi lisätä mihin tahansa perustilaukseen:

• Sports-lisäpalvelu* (perustilaus on pakollinen):
    • Katsele Eurosport 1- ja Eurosport 2 -kanavia.
    • Näe pyöräilyä, tennistä ja paljon muuta urheilua suorana.
    • Mukana on tämän vuoden Ranskan avoimet ja Ranskan ympäriajo.

*Rajoittuu 2 yhtäaikaiseen perustilauksen suoratoistoon.

Laskutetaanko tilauksesi Applen kautta? Jos haluat katsoa Maxilla urheilua, voit hankkia Premium & Sports -tilauksen.

Max-hinnat vaihtelevat palveluntarjoajan ja tilauksen mukaan. Lue lisää hinnoista osoitteesta max.com.

Minulla on tällä hetkellä HBO Max -tilaus – pitääkö minun tehdä jotain?

Kun Max lanseerataan toukokuussa, se tulee sovelluskaupoissa HBO Maxin tilalle.

Saat Maxista lisätietoja sähköpostiin lähiviikkoina.

Millä laitteilla Maxia voi käyttää?

Maxia voi käyttää puhelimella, tabletilla, tietokoneella, televisiolla, suoratoistolaitteella, digiboksilla ja pelikonsolilla.

iPhonen tai iPadin: Päivitä laitteen ohjelmisto

Saat paremman suoratoistokokemuksen, kun päivität iPhonen tai iPadin ohjelmiston uusimpaan versioon. Tee päivitys näin:

• Avaa Apple-laitteen asetukset ja valitse sitten Yleiset Ohjelmistopäivitys. Saat lisätietoja Applen artikkelista iPhonen tai iPadin päivittäminen.
  • Jos et pysty päivittämään iPhonea, iPadia tai iPod Touchia iOS 14:ään tai uudempaan versioon, kokeile toista tuettua laitetta, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman hyvä.
Pysyvätkö HBO Max -profiilit ja -asetukset ennallaan?

Kyllä. HBO Maxin profiilit, katseluhistoria ja asetukset ovat käytettävissä myös Maxissa. Suosikkisarjasi ja -elokuvasi sinun pitää itse lisätä Maxiin palvelun lanseeraamisen jälkeen.

Maxissa ei tällä hetkellä voi käyttää mukautettuja profiilikuvia.

Voiko Maxilta katsoa Pariisin vuoden 2024 olympialaisia?

Kyllä voi. Pariisin olympialaiset 2024 kuuluvat jokaiseen Max-perustilaukseen.

Onko vielä kysyttävää?

Tutustu Maxin ohjattuun esittelyyn.