HBO Maxin kielen vaihtaminen

Näin vaihdat HBO Max -sovelluksen kielen sekä tiettyjen ohjelmien ja elokuvien äänen tai tekstityksen kielen.

Äänen tai tekstityksen kielen vaihtaminen

Näin vaihdat ääniraidan tai tekstityksen kielen:

1. Ala katsella jotakin HBO Maxilla.
  2. Valitse videosoittimesta Ääni ja tekstitys -kuvake (puhekupla).
  3. Valitse äänen tai tekstityksen kieli.
    Lue lisää artikkelista Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja ääniraidat.

Tiettyjen ohjelmien tai elokuvien kuvaussivulla on eri kielivaihtoehtoja (esimerkiksi espanja/englanti/japani). Valitse haluamasi kieli ennen kuin alat toistaa sisältöä.

Muunkielisten sisältöjen etsiminen

Voit etsiä muunkielisiä sarjoja ja elokuvia selaamalla HBO Maxia. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max.
  2. Tee jokin näistä:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone:  Klikkaa valikkokuvaketta (3 vaakasuoraa viivaa) ja valitse sitten Genret.
    • TV-laite:  Valitse selauskuvake (3 vaakasuoraa viivaa).
  3. Valitse (oman alueesi) Paikalliset tuotannot tai Eurooppalaiset.

Kansainvälisissä HBO-sarjoissa ja -elokuvissa on alkuperäinen ääni ja mahdollisuuksien mukaan englanninkielinen tekstitys (niissä ei ole dubbausta).

Sovelluksen näyttökielen vaihtaminen

Näin vaihdat HBO Max -sovelluksessa näkyvän tekstin:

1. Avaa HBO Max -sovellus ja vaihda profiiliisi.
  2. Tee jokin näistä:
    • Puhelin tai tabletti:  Napauta oikeassa yläkulmassa profiiliasi ja sitten Asetukset-kuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma). Napauta tai siirry kohtaan Näyttökieli.
    • TV-laite:  Valitse vasemmasta alakulmasta Asetukset-kuvake ja sitten Muokkaa näyttökieltä (Oma profiili -välilehdeltä).
    • Tietokone:  Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaketta ja valitse sitten Asetukset > Näyttökieli > Vaihda kieltä.
  3. Valitsemasi kieli vaihdetaan HBO Maxiin. Näyttökieliasetuksesi tallennetaan profiiliisi, ja niitä käytetään kaikissa laitteissa.

Asiaan liittyvät aiheet: