Hur ändrar jag språket?

Som standard använder HBO Max-appen samma språk som du använder på din enhet. Du kan dock ändra visningsspråket om du vill. Gör så här:

1. Öppna HBO Max-appen och byt till din profil.
  2. Gör en av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster). Välj Visningsspråk.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (nere till vänster) och därefter Redigera visningsspråk (på fliken Min profil).
    • Dator: Välj din profilikon (uppe till höger) och därefter Visningsspråk.
  3. Välj språk. Din visningsspråksinställning sparas med din profil och kommer att användas på alla enheter.

Så här använder HBO Max ditt visningsspråk när du visar en serie eller en film:

• Serier och filmer på HBO Max spelas automatiskt upp med det ursprungliga ljudspåret och undertexter som matchar ditt visningsspråk.

Om du vill ändra ljud- eller undertextspråket så börjar du titta på något och väljer därefter knappen Ljud och undertexter (pratbubbla) i videospelaren. Här kan du välja språk för ljud och undertext. För mer information, se Undertexter, textning och alternativt.

Obs  Om du reser till ett land som inte stöder ditt visningsspråk så kommer visningsspråket att vara engelska som standard.