Hoe wijzig ik de taal?

De HBO Max-app staat standaard ingesteld op de taal die je op je apparaat gebruikt. Maar je kunt de weergavetaal wijzigen. Zo doe je dat:

1. Open de HBO Max-app en kies jouw profiel.
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op het profielpictogram (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet) en dan op het pictogram Instellingen (linksboven). Kies Weergavetaal.
    • Tv-apparaat: Kies het pictogram Instellingen (linksonder) en dan Weergavetaal (op het tabblad Mijn profiel).
    • Computer: Kies je profielpictogram (rechtsboven) en dan Weergavetaal.
  3. Kies je gewenste taal. Je weergavetaal wordt opgeslagen in je profiel en gebruikt op alle apparaten.

Zo gebruikt HBO Max je weergavetaal wanneer je een serie of film afspeelt:

• Series en films op HBO Max worden automatisch afgespeeld met de originele audio en de ondertiteling wordt weergegeven in de door jou gekozen weergavetaal.

Wil je de taal van de audio of ondertiteling wijzigen? Speel dan een titel af en klik op de knop voor audio en ondertiteling (tekstballon) in de videospeler. Hier kun je de taal voor de audio en ondertiteling kiezen. Zie Ondertiteling en alternatieve audio voor meer informatie.

Opmerking  Als je naar een land reist waar je weergavetaal niet beschikbaar is, verandert de weergavetaal automatisch naar Engels.