Wijzig de HBO Max-taal

Hier lees je hoe je de taal van de HBO Max-app en de audio- of ondertitelingstaal voor sommige programma’s en films kunt wijzigen.

Wijzig de taal voor audio of ondertiteling

Zo wijzig je de taal voor audio of ondertiteling.

1. Begin iets te kijken op HBO Max.
  2. Kies het pictogram Audio en ondertiteling (tekstballon) in de videospeler.
  3. Kies een taal voor audio en/of ondertiteling.
    Zie Ondertiteling, bijschriften en audiotracks voor meer informatie.

Sommige programma’s of films hebben taalopties (bijv. Spaans/Engels/Japans) op hun omschrijvingspagina. Selecteer de juiste taal voordat je Afspelen kiest.

Titels zoeken in andere talen

Je kunt HBO Max doorzoeken om programma’s en films in andere talen te vinden. Dit gaat als volgt:

1. Open HBO Max
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Telefoon, tablet of computer:  Kies het pictogram Menu (3 horizontale lijnen) en kies vervolgens Genres.
    • TV-apparaat:  Kies het pictogram Bladeren (3 horizontale lijnen).
  3. Kies Lokale producties (uit je eigen regio) of Europees.

Internationale HBO-series en films worden afgespeeld met de originele audio en Engelse ondertiteling indien beschikbaar (geen nasynchronisatie).

Wijzig de weergavetaal van de app

Zo wijzig je de tekst die je ziet in de HBO Max-app:

1. Open de HBO Max-app en ga naar je profiel.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Telefoon of tablet:  Tik op je profiel (rechtsboven), het pictogram Instellingen (tandwieltje, rechtsboven) en tik dan op/scroll naar Taal.
    • TV-apparaat:  Kies het pictogram Instellingen (linksonder) en kies daarna Weergavetaal bewerken (onder het tabblad Mijn profiel).
    • Computer:  Kies het profielpictogram (rechtsboven) en daarna Instellingen > Taal > Taal kiezen.
  3. HBO Max verandert naar de taal die je selecteerde. Je weergavetaal wordt opgeslagen in je profiel en zal op alle apparaten worden gebruikt.

Verwante onderwerpen: