Hur avbryter jag HBO Max?

Saker att veta
  • Ditt HBO Max-abonnemang förnyas automatiskt tills du avbryter det.
  • Uppsägningsstegen varierar beroende på leverantör, och du kan behöva avsluta ditt abonnemang minst 1-2 dagar innan din nästa faktureringsperiod börjar.
  • Det räcker inte med att radera din HBO Max-app för att avsluta ditt abonnemang.

HBO Max-abonnemang är tillgängliga via många leverantörer och uppsägningsstegen och deadlines varierar beroende på faktureringsleverantör. Om du vet vem som fakturerar dig kan du gå vidare till steg 2.

Behöver du hjälp med att logga in? Se Kan du inte logga in?

Steg 1: Ta reda på vem som fakturerar dig

Du kan ta reda på vem som fakturerar dig i Inställningar. Öppna HBO Max eller gå till HBOMax.com och:

• Telefon eller surfplatta: Klicka på din profil (uppe till höger) och därefter på ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och klicka eller bläddra till Abonnemang.
  • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och välj sedan Inställningar och gå till Abonnemang.
  • Tv-enhet: Välj ikonen Inställningar (kugghjul, nere till vänster) och sedan Konto.

Här kan du se genom vem ditt abonnemang faktureras. (Abonnemangsinformation finns endast tillgänglig med Vuxenprofiler.)

Du kan också granska ditt kontoutdrag för en av dina HBO Max-abonnemangsavgifter eller fråga din tv- eller mobilleverantör om de fakturerar dig för HBO Max.

Steg 2: Följ uppsägningsstegen

Välj vem som fakturerar dig för HBO Max och följ uppsägningsstegen:

App store

Uppsägningsstegen varierar beroende på faktureringsleverantör. Du kan behöva avsluta ditt abonnemang minst 1-2 dagar innan din nästa faktureringsperiod börjar. Välj en app-butik:

Apple iTunes eller App Store

Så här avslutar du ditt abonnemang i iOS-inställningarna:

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
  2. Klicka på ditt namn.
  3. Klicka på Abonnemang (logga in med ditt Apple ID om det behövs).
  4. Hitta och klicka på ditt HBO Max-abonnemang. Kan du inte hitta det? Se till att du har loggat in med rätt Apple ID. För att få hjälp, gå till Apples artikel Om du inte hittar prenumerationen som du vill säga upp.
  5. Klicka på Avbryt prenumeration.

För att få mer hjälp, gå till Apples artikel Säg upp en prenumeration.

Du bör få ett e-postmeddelande från Apple som bekräftar din uppsägning. Du kan fortsätta streama tills din prenumeration går ut i slutet av din faktureringsperiod.

Google Play

Så här säger du upp ditt abonnemang:

1. Öppna
    Play Store appen på din telefon eller surfplatta. För att göra uppsägningen på din dator går du till Googles artikel Säga upp en Google Play-prenumeration.
  2. Klicka på din profilikon uppe till höger.
  3. Klicka på Betalningar och prenumerationer och sen på Prenumerationer.
  4. Klicka på HBO Max i din lista över prenumerationer, och sedan på Säg upp prenumerationen.

För att få mer hjälp kan du gå till Googles artikel Säga upp en Google Play-prenumeration.

Du bör få ett e-postmeddelande från Google Play som bekräftar din uppsägning. Du kan fortsätta streama tills din prenumeration går ut i slutet av din faktureringsperiod.

Samsung TV

Så här säger du upp ditt abonnemang på webben:

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in på ditt Samsung-konto.
  2. Välj Prenumerationer.
  3. Hitta ditt HBO Max-abonnemang och välj Säg upp abonnemanget.

Du bör få ett e-postmeddelande från Samsung som bekräftar din uppsägning. Du kan fortsätta streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod.

Du kan kontakta oss om du behöver hjälp med att säga upp ditt abonnemang.

Tv- eller mobilleverantör

Logga in på din leverantörs webbplats och gå till deras hjälpcenter eller kontakta dem.

Du kan behöva avsluta ditt abonnemang minst 1-2 dagar innan din nästa faktureringsperiod börjar.

HBO Nordic AB (HBOMax.com)

Om du faktureras genom oss (HBO Nordic AB) gör du så här för att säga upp ditt abonnemang:

Telefon eller surfplatta