Ändra språk för HBO Max

Så här ändrar du språket för HBO Max-appen och ljud- eller undertextspråket för vissa program och filmer.

Ändra ljud- eller undertextspråk

Så här ändrar du ljudspåret eller undertextspråket:

1. Börja streama något på HBO Max.
  2. Välj ikonen för ljud och undertexter (pratbubbla) i videospelaren.
  3. Välj ett språk för ljud och/eller undertexter.
    Gå till Undertexter, bildtexter och ljudspår för att ta reda på mer.

Vissa program eller filmer har språkalternativ (t.ex. spanska, engelska eller japanska) på sin beskrivningssida. Växla språket till ditt föredragna språk innan du trycker på Play.

Hitta titlar på andra språk

Du kan bläddra på HBO Max för att hitta serier och filmer på andra språk. Så här gör du:

1. Öppna HBO Max
  2. Gör ett av följande:
    • Mobil, surfplatta eller dator:  Välj menyikonen (3 horisontella linjer) och välj därefter Genres.
    • Tv-enhet:  Välj ikonen för att bläddra (3 horisontella linjer).
  3. Välj Lokala produktioner (från din region) eller Europeiska.

Internationella HBO-serier och filmer spelas upp med originalljudet och engelska undertexter när de är tillgängliga (ingen ljuddubbning).

Ändra appens visningsspråk

Så här ändrar du texten du ser i HBO Max-appen:

1. Öppna HBO Max-appen och byt till din profil.
  2. Gör ett av följande:
    • Mobil eller surfplatta:  Klicka på din profil (uppe till höger), klicka på inställningsikonen (kugghjul, uppe till höger) och klicka och scrolla till Visningsspråk.
    • Tv-enhet:  Välj inställningsikonen (nere till vänster) och välj därefter Redigera visningsspråk (på sidan Min profil).
    • Dator:  Välj din profilikon (uppe till höger) och därefter Inställningar > Visningsspråk > Ändra språk.
  3. HBO Max kommer att ändras till ditt valda språk. Din inställning för visningsspråk sparas med din profil och kommer att användas på alla enheter.

Relaterade ämnen: