Warner Bros. Discovery FAQ

WarnerMedia och Discovery går samman som ett företag vid namn Warner Bros. Discovery. Här är svar på några frågor som du kan ha:

Vad är Warner Bros. Discovery?

Warner Bros. Discovery är ett ledande globalt medie- och underhållningsföretag som erbjuder världens mest utmärkande och omfattande portfölj av innehåll, varumärken och franchises inom TV, film, streaming och spel. Det nya företaget kombinerar WarnerMedias premiumunderhållning, sport och nyheter med Discoverys ledande faktabaserade innehåll samt internationella underhållnings- och sportföretag.

Kommer det att bli några prisförändringar?

Varken ditt HBO Max-abonnemang eller din fakturering kommer att ändras direkt. Vi är i början av ett nytt äventyr och har inte några prisuppgifter att meddela ännu. Du kommer att meddelas om eventuella framtida prisändringar i förväg. Håll utkik efter uppdateringar under de kommande månaderna.

Kommer HBO Max och discovery+ att erbjudas som ett paket?

Vi är i början av ett nytt äventyr och jobbar på ett nytt förslag för att glädja fans av båda streamingplattformarna. För närvarande har vi inget att meddelagällandes olika paket. Håll utkik efter uppdateringar under de kommande månaderna.

Kommer innehåll från discovery+ att finnas tillgängligt på HBO Max?

Det kommer inte att göras några omedelbara ändringar av HBO Max eller discovery+ innehållsbibliotek.. När våra två företag går samman som Warner Bros. Discovery, kommer vi att börja arbeta på ett nytt förslag för att glädja fans av båda streamingplattformarna. Håll utkik efter uppdateringar under de kommande månaderna.

Kommer det en ny Warner Bros. Discovery-app?

Vi är i ett tidigt skede av ett nytt äventyr som kan komma att inkludera en app som kombinerar discovery+ och HBO Max. För närvarande kommer det inte att göras några ändringar av HBO Max- eller discovery+-apparna. Du kommer att meddelas om framtida produktändringar i förväg. Håll utkik efter uppdateringar under de kommande månaderna.

Vad händer om jag abonnerar på både HBO Max och discovery+?

Varken ditt HBO Max eller discovery+-abonnemang eller din fakturering kommer att ändras direkt. När våra två företag går samman som Warner Bros. Discovery kommer vi att börja arbeta med nya erbjudanden. Vi kommer att informera dig om eventuella framtida ändringar och erbjudanden. Du kan även komma tillbaka hit för uppdateringar under de kommande månaderna.

Behöver jag göra något som en befintlig HBO Max-abonnent?

Nej, du behöver inte göra någonting. Varken ditt HBO Max-abonnemang eller din fakturering kommer att ändras direkt. Vi är i ett tidigt skede av ett nytt äventyr och kommer att meddela dig om eventuella framtida ändringar och erbjudanden. Du kan även komma tillbaka hit för uppdateringar under de kommande månaderna.

Var kan jag hitta mer information om Warner Bros. Discovery?

Kom tillbaka hit för uppdateringar under de kommande månaderna.