HBO Maxin saavutettavuusominaisuudet

Voit käyttää saavutettavuusominaisuuksia, jotka auttavat sinua HBO Max -sovelluksessa liikkumisessa sekä ohjelmien ja elokuvien suoratoistossa HBO Maxilta. HBO Max tukee seuraavia ominaisuuksia:

Tekstitys

Useimpia HBO Maxin ohjelmia ja elokuvia voi katsella tekstityksellä. Voit toiston aikana ottaa tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä valitsemalla Ääni ja tekstitys -kuvakkeen (puhekupla) ja sitten kielen. Katso lisätietoja kohdasta Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja ääni.

Näytönlukijat

Voit käyttää näytönlukijoita, joiden avulla voit etsiä ja toistaa HBO Maxin nimikkeitä. HBO Max tukee seuraavia näytönlukijoita.

Puhelin tai tabletti

HBO Max tukee seuraavia näytönlukijoita:

Voit suoratoistaa AirPlayn tai Chromecastin avulla ja hallita videotoistoa puhelimen tai tabletin näytönlukijan avulla.

Tietokone

HBO Max tukee seuraavia näytönlukijoita:

Voit suoratoistaa AirPlayn tai Chromecastin avulla ja hallita videotoistoa tietokoneen näytönlukijan avulla.

TV

HBO Max tukee osittain seuraavia näytönlukijoita:

Pyrimme myöhemmin tarjoamaan entistä paremman kokemuksen näytönlukijoista kaikilla tuetuilla TV-laitteilla.

Näppäimistön pikanäppäimet

Mitä laitetta käytät?

Voit liikkua HBOMax.com-sivustolla ja hallita toistoa näppäimistön avulla. Tässä ohjeet:

HBOMax.com-sivustolla liikkuminen

• Siirry nimikkeiden välillä painamalla sarkainnäppäintä.
  • Valitse valittuna oleva nimike painamalla Enter-näppäintä.
  • Sulje valikot ja peittokuvat painamalla Esc-näppäintä.

Toiston hallinta

Ala katsoa ohjelmaa tai elokuvaa ja käytä sitten seuraavia näppäimistön pikanäppäimiä:

• Toistosäätimet: Keskeytä toisto ja avaa toistosäätimet painamalla välilyöntinäppäintä tai P-näppäintä. Siirry sitten nimikkeiden välillä painamalla sarkainnäppäintä. Sulje toistosäätimet painamalla Esc-näppäintä.
  • Eteenpäin tai taaksepäin siirtyminen: Siirry 15 sekuntia eteenpäin painamalla oikeaa nuolinäppäintä ja 15 sekuntia taaksepäin painamalla vasenta nuolinäppäintä.
  • Äänenvoimakkuus: Säädä äänenvoimakkuutta ylä ja alanuolinäppäimillä. Mykistä ääni painamalla M-näppäintä.
  • Koko näyttö: Siirry koko näytön tilaan tai poistu siitä painamalla F-näppäintä.

Voit liikkua HBO Maxissa ja hallita toistoa ulkoisen näppäimistön avulla. Tässä ohjeet:

HBO Maxissa liikkuminen

• Siirry nimikkeiden välillä painamalla sarkainnäppäintä tai nuolinäppäimiä.
  • Valitse valittuna oleva nimike painamalla välilyöntinäppäintä.
  • Sulje valikot ja peittokuvat painamalla Esc-näppäintä.

Toiston hallinta

Ala katsoa ohjelmaa tai elokuvaa ja käytä sitten seuraavia näppäimistön pikanäppäimiä:

• Toistosäätimet: Keskeytä toisto ja avaa toistosäätimet painamalla välilyöntinäppäintä tai P-näppäintä. Siirry sitten nimikkeiden välillä painamalla sarkainnäppäintä tai nuolinäppäintä. Poistu toistosäätimistä painamalla Esc-näppäintä. Poistu videosoittimesta painamalla Esc-näppäintä uudelleen.
  • Eteenpäin tai taaksepäin siirtyminen: Siirry 15 sekuntia eteenpäin painamalla oikeaa nuolinäppäintä ja 15 sekuntia taaksepäin painamalla vasenta nuolinäppäintä.
  • Ääni- ja tekstitysvalikon avaaminen:
    • Avaa valikko painamalla C-näppäintä ja kohdista kohtaan Tekstitys.
    • Avaa valikko painamalla A-näppäintä ja kohdista kohtaan Ääni.
iOS: Eikö näppäimistö toimi?
Siirry iOS-laitteessasi kohtaan Asetukset > Käyttöapu > Näppäimistöt > Täysi näppäimistökäyttö > ota käyttöön Täysi näppäimistökäyttö. Lisätietoja: iPhone: Näppäimistöasetuksen säätäminen tai iPad: Näppäimistöasetusten säätäminen.

Siri-sanelu

Voit hakea ohjelmia tai elokuvia Apple TV:ltä puheesta tekstiin -toiminnon avulla.

1. Avaa HBO Max -sovellus Apple TV:llä ja valitse Haku-kuvake.
  2. Pidä mikrofonia painettuna kaukosäätimestä.
  3. Puhu hakusana kaukosäätimeen.

Voit hakea HBO Maxista esimerkiksi nimikkeen, genren ja näyttelijöiden perusteella. Katso luettelo HBO Maxin hakutavoista kohdasta Selaus ja haku HBO Maxissa.