HBO Maxin saavutettavuusominaisuudet

Voit käyttää saavutettavuusominaisuuksia, jotka auttavat sinua HBO Max -sovelluksessa liikkumisessa sekä ohjelmien ja elokuvien katselemisessa HBO Maxilta. HBO Max tukee seuraavia ominaisuuksia:

Tekstitys kuulovammaisille

Useimpia HBO Maxin ohjelmia ja elokuvia voi katsella englanninkielisellä kuulovammaisille tarkoitetulla tekstityksellä. Kun tekstitys kuulovammaisille on käytössä, ääni näytetään tekstinä näytössä (puhe ja äänet muunnetaan tekstiksi).

Toiston aikana voit ottaa kuulovammaisille tarkoitetun tekstityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla äänen ja tekstityksen painikkeen (puhekuplan). Katso lisätietoja kohdasta Tekstitys, tekstitys kuulovammaisille ja vaihtoehtoinen ääni.

Näytönlukijat

Voit käyttää näytönlukijoita, joiden avulla voit etsiä ja toistaa HBO Maxin nimikkeitä. HBO Max tukee seuraavia näytönlukijoita.

Mobiililaitteet

HBO Max tukee seuraavia näytönlukijoita:

Tietokone

HBO Max tukee seuraavia näytönlukijoita:

TV

HBO Max tukee osittain seuraavia näytönlukijoita:

• Apple TV: VoiceOver
  • Samsung-televisio: Puheopastus

Pyrimme myöhemmin tarjoamaan entistä paremman kokemuksen näytönlukijoista kaikilla tuetuilla TV-laitteilla.

Näppäimistön toistosäätimet

Voit hallita näppäimistöä käyttäen toistoa tietokoneella. Tässä ohjeet:

1. Ala katsella ohjelmaa tai elokuvaa tietokoneella ja avaa toiston hallintavalikko painamalla välilyöntinäppäintä tai näppäintä p.
  2. Siirry nimikkeiden välillä painamalla sarkainnäppäintä.
  3. Valitse valittuna oleva nimike painamalla Enter-näppäintä.

Siri-sanelu

Voit etsiä ohjelmia tai elokuvia Apple TV:ltä puheesta tekstiin -toiminnon avulla.

1. Avaa HBO Max -sovellus Apple TV:llä ja valitse hakukuvake.
  2. Pidä mikrofonia painettuna kaukosäätimestä.
  3. Puhu hakusana kaukosäätimeen.

Voit hakea HBO Maxista esimerkiksi nimikkeen, genren ja näyttelijöiden perusteella. Katso luettelo HBO Maxin hakutavoista kohdasta Selaaminen ja haku HBO Maxissa.