Wijzig je e-mail of wachtwoord

Je accountgegevens bestaan uit je naam, e-mailadres en een wachtwoord. Klik op Abonnement wijzigen om je factuurgegevens te zien.

Typefout in het e-mailadres van je account of geen toegang meer

Als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat bij je account hoort of je e-mailadres verkeerd hebt gespeld toen je je account aanmaakte, neem dan contact met ons op.

Wijzig je naam, e-mail of wachtwoord

Zo wijzig je je accountgegevens:

1. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Open HBO Max, tik op je profiel (rechtsboven) en dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven). Log in indien nodig.
    • Computer: Log in op HBOMax.com, kies je profiel (rechtsboven) en dan Instellingen. Heb je hulp nodig met inloggen?
    • Televisie: Je kunt je accountgegevens niet veranderen op je televisie.
  2. Klik op Account (Account is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Klik op het pictogram Bewerken naast het veld dat je wilt wijzigen. Wij sturen je een e-mail met een verificatiecode naar het e-mailadres van je account (het adres dat verschijnt op het scherm met de tekst 'Zie je mailbox'). De onderwerpregel van de e-mail is: 'Hier is je eenmalige code'.
  4. Laat HBO Max open terwijl je in je mailbox kijkt.
  5. Vind de code bestaande uit 6 tekens in de e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen?
  6. Ga terug naar HBO Max, voer de verificatiecode bestaande uit 6 tekens in en klik op Verder.
    Verlopen of ongeldige code
    Is de code verlopen of krijg je een foutmelding? Klik dan op Nieuwe code versturen en volg deze stappen opnieuw. Krijg je nog steeds een foutmelding? Neem contact met ons op.
  7. Wijzig je accountgegevens en klik op Opslaan.

Opmerking  Als je je e-mailadres wijzigt, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Open deze e-mail en kies E-mail bevestigen. Dan verschijnt er een pagina met de tekst 'Verificatie voltooid'.

Is het e-mailadres al in gebruik?
Er bestaat al een account met het e-mailadres dat je hebt ingevoerd. Voer een ander e-mailadres in.

Heb je de e-mail niet ontvangen?

Als je de e-mail met code niet hebt ontvangen, volg dan deze stappen:

1. De e-mail met eenmalige code wordt verzonden naar het adres dat op het scherm met de tekst 'Zie je mailbox' staat.
  2. Zoek in alle e-mailmappen naar een e-mail van HBO Max (ook in de map met ongewenste e-mails).
  3. Klik op Nieuwe code versturen op het scherm met de tekst 'Zie je mailbox' en kijk daarna nogmaals in je mailbox.

Als deze stappen niet helpen of als je geen toegang hebt tot de e-mail van je account, neem dan contact met ons op.