Koble leverandørabonnement til kontoen din

Hvis du abonnerer på HBO Max via en TV- eller mobilleverandør, vil leverandøren din kunne fortelle deg hvordan du kobler abonnementet ditt til en HBO Max-konto. Du kan også bruke trinnene for hvordan du kobler en leverandør nedenfor.

Har du allerede en konto?
Hvis du allerede har en HBO Max-konto (eller en HBO Nordic- eller HBO España-konto), kan du se Logge inn på HBO Max.

Hvilken enhet bruker du?

Android TV, Apple TV, LG smart-TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox

Har du en annen enhet?
Trinnene for kobling av leverandør er enklere å utføre på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din.

Slik kobler du leverandørabonnementet med TV-en din:

1. Åpne HBO Max på TV-en din og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  2. Velg Logg inn og så Gå til leverandør. Bli på skjermen med koden på seks tegn mens du henter telefonen eller datamaskinen.
  3. Skriv inn HBOMax.com/tvsignin i nettleserens adressefelt på en telefon eller et nettbrett (du sendes til https://activate.hbomax.com). Du skal se Skriv inn kode-skjermen.
  4. Skriv inn koden på 6 tegn som vises på TV-en din på Skriv inn kode-skjermen og velg Neste. Fungerer ikke koden?
  5. Velg leverandøren du abonnerer gjennom Jeg ser ikke leverandøren min
  6. Skriv inn opplysningene om kontoen hos leverandøren på Registrer-skjermen og velg Send.
    Informasjonen for leverandørkontoen er feil
    Forsikre deg om at leverandørkontoen inkluderer tilgang til HBO Max. Se Informasjonen for leverandørkontoen er feil.
  7. Det neste du ser er Velkommen til HBO Max-skjermen. Fyll ut skjemaet og velg Fullfør konto.
  8. Konto funnet? Velg Konto funnet-overskriften nedenfor.
  9. Velg hvem som skal se, så er du klar til å strømme.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Konto funnet

Hvis vi finner en eksisterende HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den samme e-postadressen, har du to muligheter:

Bekreft e-postadressen din

Velg dette alternativet for å koble kontoen vi fant til HBO Max-abonnementet via TV- eller mobilleverandøren din. Når du har valgt dette alternativet, sjekker du om du har fått en e-post fra HBO Max i innboksen din med en engangskode (emnet er «Her er engangskoden din»). Skriv så inn koden fra e-posten og velg Koble kontoer. Hvis du ikke får en e-post fra HBO Max, kan du se Mottok ingen engangskode.

Du beholder de eksisterende profilene dine hvis du kobler til en HBO Max-konto (inkludert innstillinger som Min liste, foreldrekontroll og Fortsett å se). Profilinnstillingene dine lagres ikke hvis du kobler til en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opprett en ny konto

Velg dette alternativet for å opprette en ny HBO Max-konto med en annen e-postadresse (ikke koble til kontoen vi fant). Nå du har valgt dette alternativet, må du angi en annen e-postadresse for kontoen din.

Er du usikker på hva du skal velge?

Når du kobler eller oppretter en konto, velger du hvem som skal se og du er klar til å strømme.

Fungerer ikke koden?

Hvor oppgir jeg koden?

Gå til hbomax.com/tvsignin på telefonen eller datamaskinen din (eller skriv inn https://hbomax.com/tvsignin i nettleserens adresselinje). Du bør se en Oppgi koden-skjerm hvor du kan oppgi koden med seks tegn fra TV-en.

Koden fungerer ikke eller er ugyldig

Prøv dette:

1. Forsikre deg om at du er på riktig side (https://activate.hbomax.com) i trinn 3 over. Velg denne koblingen: activate.hbomax.com og oppgi så koden du fikk på TV-en.
  2. Prøv å bruke en annen støttet nettleser: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  3. Få en ny kode. Hvis du vil gjøre dette, går du tilbake og velger Gå til leverandør på nytt på TV-en din.

Hvis dette ikke hjelper, kan du prøve Koble leverandør-trinnene på en annen enhet. Prøv for eksempel trinnene for Koble leverandør på datamaskinen din (på HBOMax.com), eller i HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt (iOS eller Android). Når du kobler leverandørabonnementet ditt, kan du logge inn på alle enheter med e-postadressen og passordet ditt for HBO Max.

HBO Nordic og HBO España
Profilinnstillingene dine for HBO, deriblant Min liste og Fortsett å se, vil ikke være tilgjengelige på HBO Max.

Slik kobler du leverandørabonnementet med telefonen eller nettbrettet ditt:

1. Åpne HBO Max-appen og trykk på Profil-ikonet (nederst på telefoner og til venstre på nettbrett).
  2. Trykk på Logg inn på kontoen din..
    Hvis du allerede er logget inn, kan du trykke på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre), rulle ned og velge Logg ut.
  3. Trykk på Tilknytt leverandør.
  4. Trykk på navnet til leverandøren din. Jeg ser ikke leverandøren min
  5. Skriv inn opplysningene om kontoen hos leverandøren på Registrer-skjermen og velg Send.
    Informasjonen for leverandørkontoen er feil
    Forsikre deg om at leverandørkontoen inkluderer tilgang til HBO Max. Se Informasjonen for leverandørkontoen er feil.
  6. Det neste du ser er Velkommen til HBO Max-skjermen. Fyll ut skjemaet og velg Fullfør konto.
  7. Konto funnet? Velg Konto funnet-overskriften nedenfor.
  8. Velg hvem som ser på og du er klar til å strømme.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Fant konto

Hvis vi finner en eksisterende HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den samme e-postadressen, har du to muligheter:

Bekreft e-postadressen din

Velg dette alternativet for å koble kontoen vi fant til HBO Max-abonnementet via TV- eller mobilleverandøren din. Når du har valgt dette alternativet, sjekker du om du har fått en e-post fra HBO Max i innboksen din med en engangskode (emnet er «Her er engangskoden din»). Skriv så inn koden fra e-posten og velg Koble kontoer. Hvis du ikke får en e-post fra HBO Max, kan du se Mottok ingen engangskode.

Du beholder de eksisterende profilene dine hvis du kobler til en HBO Max-konto (inkludert innstillinger som Min liste, foreldrekontroll og Fortsett å se). Profilinnstillingene dine lagres ikke hvis du kobler til en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opprett en ny konto

Velg dette alternativet for å opprette en ny HBO Max-konto med en annen e-postadresse (ikke koble til kontoen vi fant). Nå du har valgt dette alternativet, må du angi en annen e-postadresse for kontoen din.

Er du usikker på hva du skal velge?

Når du kobler eller oppretter en konto, velger du hvem som skal se og du er klar til å strømme.

HBO Nordic og HBO España
Profilinnstillingene dine for HBO, deriblant Min liste og Fortsett å se, vil ikke være tilgjengelige på HBO Max.

Slik kobler du leverandørabonnementet med datamaskinen din:

1. Gå til HBOMax.com på datamaskinen din og velg Logg inn (øverst til høyre).
    Hvis du allerede er logget inn, kan du velge profilen din (øverst til høyre) og så Logg ut.
  2. Velg Tilknytt leverandør.
  3. Velg leverandøren du abonnerer gjennom. Jeg ser ikke leverandøren min
  4. Skriv inn opplysningene om kontoen hos leverandøren på Registrer-skjermen og velg Send.
    Informasjonen for leverandørkontoen er feil
    Forsikre deg om at leverandørkontoen inkluderer tilgang til HBO Max. Se Informasjonen for leverandørkontoen er feil.
  5. Det neste du ser er Velkommen til HBO Max-skjermen. Fyll ut skjemaet og velg Fullfør konto.
  6. Konto funnet? Velg Konto funnet-overskriften nedenfor.
  7. Velg hvem som skal se, så er du klar til å strømme.

Nå kan du logge inn og strømme HBO Max på alle favorittenhetene dine.

Konto funnet

Hvis vi finner en eksisterende HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den samme e-postadressen, har du to muligheter:

Bekreft e-postadressen din

Velg dette alternativet for å koble kontoen vi fant til HBO Max-abonnementet via TV- eller mobilleverandøren din. Når du har valgt dette alternativet, sjekker du om du har fått en e-post fra HBO Max i innboksen din med en engangskode (emnet er «Her er engangskoden din»). Skriv så inn koden fra e-posten og velg Koble kontoer. Hvis du ikke får en e-post fra HBO Max, kan du se Mottok ingen engangskode.

Du beholder de eksisterende profilene dine hvis du kobler til en HBO Max-konto (inkludert innstillinger som Min liste, foreldrekontroll og Fortsett å se). Profilinnstillingene dine lagres ikke hvis du kobler til en HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Opprett en ny konto

Velg dette alternativet for å opprette en ny HBO Max-konto med en annen e-postadresse (ikke koble til kontoen vi fant). Nå du har valgt dette alternativet, må du angi en annen e-postadresse for kontoen din.

Er du usikker på hva du skal velge?

Når du kobler eller oppretter en konto, velger du hvem som skal se og du er klar til å strømme.

HBO Nordic og HBO España
Profilinnstillingene dine for HBO, deriblant Min liste og Fortsett å se, vil ikke være tilgjengelige på HBO Max.