Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Het terugbetalingsbeleid verschilt per betaalprovider. Je betaalprovider is de provider die jou facturen stuurt voor je HBO Max-abonnement.

Zoek eerst uit wie jou facturen stuurt voor je abonnement.

1. Open HBO Max of log in op HBOMax.com op je computer. Kun je niet inloggen?
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Abonnement.
    • Tv-apparaat: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Abonnement.
      Abonnementsgegevens zijn alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen.
  3. Hier kun je zien wie jou facturen stuurt voor je abonnement:
    • HBO Europe, s.r.o. of HBO Nordic AB: Abonnementen die rechtstreeks via HBO Europe, s.r.o. of HBO Nordic AB worden gefactureerd, worden niet terugbetaald, tenzij de toepasselijke wetgeving dit vereist.
    • Apple iTunes of App Store: Zie de pagina Een terugbetaling aanvragen van Apple.
    • Google Play: Zie de pagina Terugbetalingen via Google Play van Google.
    • Samsung: Neem contact met ons op voor een verzoek tot terugbetaling.
    • Een andere provider: Neem contact op met je betaalprovider voor een verzoek tot terugbetaling.