Kan jeg få pengene tilbage?

Tilbagebetalingspolitikkerne varierer fra udbyder til udbyder. Din faktureringsudbyder er den, du betaler for dit HBO Max-abonnement.

Først skal du finde ud af, hvem dit abonnement faktureres gennem:

1. Åbn HBO Max, eller log ind på HBOMax.com på din computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på din profil (øverst til højre), på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Abonnement.
    • tv-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og vælg derefter Konto.
    • Computer: Vælg din profil (øverst til højre), vælg derefter Indstillinger, og find Abonnement.
      Abonnementsoplysninger er kun tilgængelige med voksenprofiler.
  3. Her kan du se, hvem dit abonnement faktureres gennem:
    • HBO Nordic AB: Medmindre det kræves i henhold til gældende lovgivning, er der ingen tilbagebetalingspolitik for abonnementer, der faktureres direkte gennem HBO Nordic AB.
    • Apple iTunes eller App Store: Se Apples Anmod om en tilbagebetaling.
    • Google Play: Se Googles Tilbagebetalinger på Google Play.
    • Samsung: Kontakt os i forbindelse med eventuelle anmodninger om tilbagebetaling.
    • En anden udbyder: Kontakt din faktureringsudbyder med hensyn til eventuelle anmodninger om tilbagebetaling.